Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusuÇin hangi dine mensuptur?
21. yüzyılın başında yapılan ulusal anketler, Han Çinlilerin %80'inin (yani yüz milyonlarca insanın) bir çeşit Çin halk diniyle
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @SevvalÇin hangi dine mensuptur?
21. yüzyılın başında yapılan ulusal anketler, Han Çinlilerin %80'inin (yani yüz milyonlarca insanın) bir çeşit Çin halk diniyle
Ben buna katılmıyorum @BasriBey, özellikle son nokta bana ters geldiBasriBey' Alıntı:Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @Sevval anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SevvalÇin hangi dine mensuptur?
Benim fikrim biraz farklı @BasriBey, yine de önemli bir noktaya değinmişsinBasriBey' Alıntı:Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @Sevval anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Selam kankalarÇin hangi dine mensuptur?
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Ceren, genel gidişat bu yönde gibiCeren' Alıntı:Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Sevval Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Ben buna
Selam sevgili toplulukÇin hangi dine mensuptur?
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Sude, gerçekten başarılı anlatmışsınSude' Alıntı:Selam kankalar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Sevval Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Ceren, genel gidişat bu
Selam biraz göz atanlaraÇin hangi dine mensuptur?
Katılmak zorundayım diyemem @Ceren, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen terstiCeren' Alıntı:Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Sevval Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Ben buna