Abhay Deol ve Anurag Kashyap, son zamanlarda sözlü savaşlarıyla haberlerde yer aldı. İkili bir araya geldi ve izleyicilere ‘Dev D’ adında bir kült film verdi, ancak çok sonra Abhay ve Anurag’ın film boyunca samimi olmadığı ortaya çıktı.
Anurag, Huffpost ile yaptığı bir röportajda, prodüksiyonun yeterli parası olmamasına rağmen Abhay’ın beş yıldızlı bir otele yerleştirilmekte ısrar ettiğini iddia etmişti. Oyuncu, Anurag’ı yalancı ve zehirli biri olarak nitelendirerek bu iddialara yanıt verdi. Anurag daha sonra Abhay’dan özür dilemeye hazır olduğunu söyledi ve yaşadıklarıyla ilgili doğru olduğunu düşündüğünü söylediğini açıkladı.
Şimdi, drama okulunda Anupam Kher ile yaptığı bir sohbette Abhay, Dev D sırasında Anurag ile çalışmaktan bahsetti. Abhay’a oyuncularla nasıl başa çıkacağını bilmeyen yönetmenlerle karşılaşıp karşılaşmadığı soruldu. Cevap olarak Abhay, “Bu çok sık olmuyor ama oluyor. Dev.D’de olduğu gibi, Anurag beni hiç göndermedi. Hiçbir şey söylemedi, beni yalnız bıraktı. Ama sonra bu oldu. Aklıma gelen bir fikir ve tanıdığım bir karakter.Yani ona sormuşum gibi bile olmadı.İşimi yapmama izin verdi ve bir oyuncuya yönetmen gibi bir şey söylemedi, beni ne yaptığımı düşünmeye teşvik etti. iyi olmalı ve bunu yapmaya devam ettim.
Ayrıca, birçok yönetmenin oyuncuları performans göstermeden önce fiziksel ve duygusal olarak kırmak zorunda hissettiklerini, ancak durumun böyle olmaması gerektiğini de sözlerine ekledi. “Oyuncularını fiziksel ve duygusal olarak kırdıkları bilinen çok ünlü yönetmenler var. Sizi kırabilirlerse sizden adil bir performans alabileceklerini düşünüyorlar. Bence bu yönetmenlerin bir engeli var… İlham veremiyor. sen.” ve kendisinin bir tür maestro olduğunu ve kırılmasaydınız performans gösteremeyeceğinizi düşünme kibrine sahip. Bu çok yanlış, kimsenin sana bunu öğretmesine izin verme.”
Abhay en son mini dizi ‘Trial By Fire’da görüldü.