Shweta Bachchan Nanda’nın kızı Amitabh Bachchan’ın torunu Navya Nanda bugün doğum gününü kutluyor ve genç kız artık kendi kimliğini oluşturdu. Navya son zamanlarda ilk sezonunu yeni bitiren ve çok sevilen “What the Hell Navya” podcast’iyle gündemde. Genç kız, kendini kadın sağlığı ve esenliğine adamış ‘Aara Health’in kurucu ortağı ve aynı zamanda Project Naveli’nin de kurucusu.
Kız artık tamamen büyümüşken, annesi Abhishek Bachchan onunla en şirin nostaljik fotoğrafı paylaştı ve ona mutlu yıllar diledi. AB, “Müzik ortağımın doğum günü kutlu olsun! Seni seviyorum @navyananda.”
Shweta, AB’nin mesajına “Bu çok şirin.
gelmiş geçmiş en iyi Mamu” diyerek yanıt verdi. Ayrıca Navya’nın bir fotoğrafını paylaştı ve şöyle yazdı: “Doğum günün kutlu olsun tatlı kızım. Çok basit – sensiz hiçbir şeyin anlamı yok. Sen benim pusulam, jedi’m ve çalar saatimsin!!! Seni seviyorum
”
Navya, podcast’inin son bölümünde daha fazla sezon olmasını istediğini itiraf etmişti. Podcast’inde annesi ve Naani Jaya Bachchan yer alıyordu ama evin adamları – Amitabh Bachchan ve Abhishek kendilerini dışlanmış hissetmişlerdi ve Kıdemli Bachchan ayrıca bir yarışmacıyla “Kaun Banega Crorepati” hakkında evin adamlarının kendi podcast’lerine sahip oldukları konusunda şaka yapmıştı. ‘What The Hell Navya’ ile başlayın ve rekabet edin.
Kız artık tamamen büyümüşken, annesi Abhishek Bachchan onunla en şirin nostaljik fotoğrafı paylaştı ve ona mutlu yıllar diledi. AB, “Müzik ortağımın doğum günü kutlu olsun! Seni seviyorum @navyananda.”
Shweta, AB’nin mesajına “Bu çok şirin.

Navya, podcast’inin son bölümünde daha fazla sezon olmasını istediğini itiraf etmişti. Podcast’inde annesi ve Naani Jaya Bachchan yer alıyordu ama evin adamları – Amitabh Bachchan ve Abhishek kendilerini dışlanmış hissetmişlerdi ve Kıdemli Bachchan ayrıca bir yarışmacıyla “Kaun Banega Crorepati” hakkında evin adamlarının kendi podcast’lerine sahip oldukları konusunda şaka yapmıştı. ‘What The Hell Navya’ ile başlayın ve rekabet edin.