“Adipurush”, “The Virgin Tree” ve daha fazlasıyla: 2023, Sunny Singh için umut verici görünüyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Sunny Singh, “Sonu Ke Titu Ki Sweety” uyuyan bir hit olduktan sonra büyük beğeni topladı. ‘Pyaar Ka Punchnama 2’ ile de tanınan aktörün 2023’te bazı ilginç projeleri var. Sunny bu yıl Prabhas ve Kriti Sanon’la birlikte ‘Adipurush’ta rol alacak.
‘Adipurush’ bu yılın en büyük sürümlerinden biri olacak. Yapımcılar bir süre önce filmin teaser’ını yayınlamıştı ve bazı eleştirilerle birlikte harika geri dönüşler aldı. Ancak yapımcılar daha sonra filmi daha da iyi hale getirebilmek için filmin çıkış tarihini Haziran ayına ertelediler. Sunny, Laxman rolünü oynayacak, Prabhas ve Kriti ise Ram ve Sita olarak görülecek.

Oyuncu, Adipurush dışında Sanjay Dutt ile birlikte oynayacağı korku komedisi ‘The Virgin Tree’de rol alacak. Filmde ayrıca Mouni Roy ve Palak Tiwari rol alıyor.

Sunny, Huma Qureshi’nin karşısında izlenecek olan ‘Single Salma’ adlı bir komedi. Filmin yönetmeni Nachiket Samant ve yapımcılığını Huma’nın yapım evi üstleniyor.

Sunny bu farklı rolleri almaktan bahsediyor: “Benim rekabetim her zaman kendimle oldu. Benim için önemli olan okumak. Filmin tüm hikayesini, karakterinizi ve onların düşüncelerini, filmde ve diğer karakterlerle neler olduğunu biliyorsunuz. rolünüzü nasıl oynayacağınızı otomatik olarak bilirsiniz.