Ajay Devgn, yeni yıla Rohit Shetty’nin ‘Singham Again’ anlatımıyla başlıyor; ‘İnşallah bu gişe rekorları kıran 11. filmimiz olacak’ | hint filmi hab

Doğal

New member
Ajay Devgn, bugün yaklaşan projeleri ‘Singham Again’in ilk senaryo anlatımı için resmi olarak masaya oturan yönetmen Rohit Shetty ile aksiyon dolu bir 2023’ü başlattı.

Oyuncu, yönetmeninden bir mesaj aldığı bir fotoğrafa “#RohitShetty’nin Singham Again anlatımıyla yeni yıla harika bir başlangıç yaptım” notunu düştü.

Oyuncu senaryo hakkında ipuçları vererek, “Duyduğum senaryo (yanan ifade) Allah’ın izniyle, bu bizim 11. gişe rekorları kıran filmimiz olacak.”

#RohitShetty’nin Singham Again anlatımıyla yeni yıla hemen başlayın. Dinlediğim senaryo Allah’ın izniyle… https://t.co/GppyxSc3kh

— Ajay Devgn (@ajaydevgn) 1672651485000
‘Cirkus’ ile başarısız bir gişe rekoru kıran Rohit, bu üçüncü ‘Singham’ filmini çekmek için hazırlanıyor. “Singham Again” adlı filmde Ajay, Bollywood’un ilk polis evrenini başlatan, aklı başında polis olarak başrolde geri dönüyor.

Rohit, geçen ay bir tanıtım röportajında film üzerinde çalışmaya başlamaktan heyecan duyduğunu ve senaryonun “gerçekten iyi sonuçlandığını” söyledi. Polis serisinin hayranlarının, filmin “hayattan daha büyük” bir film olmasını bekleyebileceklerini de sözlerine ekledi.

Yapımcı, Bollywood yıldızı Deepika Padukone’nin de polis evreninde yer alacağını doğruladı. “Herkes bana ‘Lady Singham’ı ne zaman tanıtacağımı sorup duruyor. İşte burada. Deepika Padukone, ‘Singham Again’de Lady Singham olacak. O benim polis evreninden leydi bombam ve biz de oradan başlayacağız. Bundan sonra yıllarca birlikte çalışacağız” dedi film yapımcısı geçen ay bir etkinlikte gazetecilere verdiği demeçte.

Yönetmen ayrıca ‘Cirkus’ yıldızı Ranveer Singh’in filmde Simmba karakteri olarak geri döneceğini açıkladı. Singh ayrıca, Shetty ona senaryoyu anlattığında “tüylerinin diken diken olduğunu” söyleyerek hayranlarla dalga geçti.

‘Singham Again’in 2023’ün başlarında raflara çıkacağı bildiriliyor.