Akshay Kumar ve Twinkle Khanna bugün 22 yıllık evlilik mutluluğunu tamamlıyor. Onlar Bollywood’un en sevilen çiftlerinden biri ve sosyal medyaya yansıyan ve toplum içinde birbirleri hakkında konuştuklarında birbirleriyle olan kimyaları, eğlenceli şakalaşmaları ve dostlukları ile daha çok ilgisi var.
Akshay bu sabah Twinkle’a sevgi dolu bir mesaj gönderdi ve şöyle yazdı: “Yirmi iki yıldır mükemmel bir şekilde birbirine yapışmış iki kusurlu insan! Doğum günün kutlu olsun Tina

Birkaç Bollywood ünlüsü, çifte iyi dileklerde bulunarak gönderilerine yorum yaptı. Akshay’ın ‘Bade Miyan Chote Miyan’ başrol oyuncusu Tiger Shroff, “Tebrikler efendim, ikinize de hayatınızın en güzel yıllarını diliyorum

Bu arada Twinkle, Akshay’ın kendisine hediye ettiği yıldönümü kartını paylaştı ve uzun süreli evliliklerinin ardındaki sırrı ortaya çıkardı. “Bana bu kartı ancak o verebilirdi! 22 yaşındayım ve sanki 2. yıl dönümümüz gibi. Aradan yirmi yıldan fazla zaman geçti ve iki çocuğumuz, geniş ailelerimiz, işimiz, arkadaşlarımız, köpeklerimiz olan bir hayat kurduk.” birkaç japon balığı, bağımsızlık ve istikrar. Sanırım işe yaraması için birbirinize benzemenize gerek yok. Birbirinizden yeterince hoşlanmanız yeterli. #en iyi arkadaşlar”
Kelimenin tam anlamıyla bir kelime uzmanı olan ve bir o kadar da anlamlı, esprili ve komik yazıları olan Twinkle, düğün tüyosu ve bu yazıyla herkesi hayrete düşürdü. O kesinlikle ‘Bayan Komik Kemikler’ ve farklı olmalarına rağmen ‘mizah anlayışı’ Akshay ve Twinkle arasında ortak gibi görünen şey olabilir.
Çift 2001 yılında evlendi ve iki çocuğu var – Nitara ve Aarav.