Akshay Kumar’ın Oğlu Aarav Bhatia, Mumbai Havaalanında CISF Yetkilisi Tarafından Durduruldu – Videoyu İzle | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Akshay Kumar’ın oğlu Aarav Bhatia Perşembe günü Mumbai havaalanında görüldü ve giriş kapısında güvenlik görevlileri tarafından durduruldu. ETimes paparazzileri, mavi bir tişört ve kot pantolonla havaalanına gelen yıldız çocuğu gördü. Aarav, girişe doğru yürürken bir CISF yetkilisi tarafından durduruldu ve kurallara uygun olarak belgelerini sunarak ilerlemesine izin verildi.

Aarav Bhatia şu anda İngiltere’de okuyor. Yakın tarihli bir etkileşim sırasında Twinkle Khanna, çocuklarının eğitimi için para ödediğini açıklamıştı. Bir Tweak India videosunda aktris, “Eğitimlerini ödeyenin ben olduğumdan her zaman emin oldum. Annemin eğitimim için para ödediğini ve bana sadece aloo parathas beslemediğini söylemelerini istiyorum. Sonunda bu yıl yüksek lisans derecesi alacak kadar para biriktirdim. Bu yüzden, kendimi finanse etmek için kızımın üniversite fonu olacak şeyi kullanıyorum. Akshay Kumar, yakın zamanda oğlunun filmlere daha az ilgi duyduğunu ve daha fazla okumak veya moda tasarımı peşinde koşmak istediğini paylaşmıştı.

Akshay Kumar şu anda Aanand L Rai destekli ‘Gorkha’dan ayrıldığı için haberlerde. Yapımcı, filmin teknik sorunlar nedeniyle askıya alındığını doğruladı ve Akshay’ın projeden ayrılmadığını açıkladı. Bunun dışında Akshay Kumar, diğerlerinin yanı sıra ‘Vedat Marathe Veer Daudle Saat’, ‘Soorairai Pottru’ remake, ‘Selfiee’ ve ‘Bade Miyan Chote Miyan’da da yer alacak.