Alia Bhatt Stresli Bir Ebeveynken Ranbir Kapoor Rahat Bir Baba Olduğunu Söyledi, Raha’yı İlk Kez Tutmakla İlgili Duygularını Açıkladı | hint filmi ha

Doğal

New member

Ranbir Kapoor ve Alia Bhatt, geçen Kasım ayında kızları Raha’yı karşılamalarından bu yana yeni ebeveynliklerinin tadını çıkarıyorlar. Son zamanlarda Ranbir, Alia’nın çok çalışan bir ebeveyn olduğunu, rahat bir baba olduğunu söyledi. Ayrıca kızını ilk kucağına aldığı andaki duygularını da paylaştı.
Kadınlar Ne İster’de Kareena Kapoor Khan, Ranbir’e varsayımsal olarak Raha’nın baba olduktan sonra nasıl bir insana dönüştüğünü göz önünde bulundurarak Raha okulda üşütürse tamamen delirebileceğini söyledi.

Ranbir, Kareena’ya şöyle yanıt verdi: “Bence Alia aşırı çalışan ebeveyn. O çok stresli. Bu yüzden biraz sakinleştirici bir faktör olmam gerekecek. ki’ don “bunu yapma, insanlarla tanışma”. Ama sen rahat ettikçe insan uyum sağlıyor ve insanın bağışıklığı da yaşlandıkça düzeliyor. O yüzden sanmıyorum aşırı endişeli olmalıyız. O zaman bebeğin gelecekte acı çekeceğini düşünüyorum. Bu yüzden bu şekilde rahat bir babayım.”

Kareena, Ranbir’e Raha’yı hastanede ilk kez kucağına aldığında hissettiklerini sorduğunda, oyuncu şöyle yanıt verdi: “Göbek bağı kesilir kesilmez onu tutmalıyım ve o an, hayatımın çok büyük bir çekirdek anısı olarak kalacak. hayat.” yaşamak. Bu 7.000 yıldızlı bir andı.”

Ranbir, merhum babası ve kıdemli aktör Rishi Kapoor ve amcası Randhir Kapoor ile karşılaştırıldığında ebeveynlik tarzından da bahsetti. “Bence babam ve Daboo Amca (Rishi ve Randhir Kapoor) ile de sahip oldukları ebeveynlik tarzı biraz mesafeliydi. Aile değerlerine çok inanıyorlardı. Bütün ailenin her zaman bir arada olmasını istiyorlardı. katı.” Dostane şartlarda değillerdi. Onun (Rishi Kapoor) bana ve kız kardeşime aşıladığı aile değerleri, Raha’ya aktarmak istediğim bir şey” dedi.