Ameliyattan sonra hastaneden taburcu edilen şarkıcı Jubin Nautiyal; diyor ki: ‘İyileşiyorum’ | Hint Filmi Haberleri

Doğal

New member
Şarkıcı Jubin Nautiyal, Cuma günü geçirdiği kaza sonrası sağlık durumunu tüm hayranlarıyla paylaştı. Şarkıcı, küçük bir ameliyatın ardından iyileşme yolunda olduğunu doğrulayarak hastane odasından bir fotoğraf paylaştı.

“Bütün nimetleriniz için hepinize teşekkür ederim. Tanrı beni izliyor ve beni o ölümcül kazadan kurtarıyordu.” ”

Rapçi Badshah yorumlar bölümüne “Geçmiş olsun kardeşim” dedi.

Müzik bestecisi Sachet Tandon da yorum bölümüne “Geçmiş olsun abla” yazarak en iyi dileklerini iletti.

Şarkıcı Tulsi Kumar, “Sevgi gönderiyorum J. Hızlı Hızlı iyileşme … Kendine iyi bak.”

Şarkıcı Kanika Kapoor, “Oh hayır … Sana sarılmalar gönderiyorum.”

Temsilcisi Cuma günü yaptığı açıklamada, Jubin’in merdivenlerden düştükten sonra hastaneye kaldırıldığını söyledi. Temsilci yaptığı açıklamada, Nautiyal’in düşüşten sonra “dirseğini kırdığını, kaburgalarını kırdığını ve başını incittiğini” söyledi.

33 yaşındaki müzisyenin sağ kolundan ameliyat olması önerildi. Nautiyal en çok “Raataan Lambiyaan”, “Lut Gaye”, “Humnava Mere”, “Tujhe Kitne Chahne Lage Hum”, “Tum Hi Aana” ve “Bewafa Tera Masoon Chehra” gibi liste hitlerini söylemesiyle tanınır.

“Govinda Naam Mera” filminden yeni şarkısı “Bana Sharabi” Çarşamba günü yayınlandı.