Sonam Kapoor ve Anand Ahuja, 20 Ağustos 2022’de erkek bebekleri Vayu’yu karşıladıklarından beri ebeveynliklerinin her anından keyif alıyorlar. Anneler Günü’nde Anand, eksikliklerini kabul eden ve Tam zamanlı bir anne olduğu için Sonam’ı öven iç açıcı bir not yazdı. oğulları Vayu’ya.
“Duygusal/sosyal farkındalığın benim güçlü yönüm olmadığını itiraf etmeliyim ve Sonam bunu doğrulayabilir. Sonuç olarak, @sonamkapoor’un son 17 ayda (ve aslında daha uzun süredir) ne yaptığını gerçekten düşündüm. Tam zamanlı bir anne olmak için gereken özveri ve bencillik düzeylerini gerçekten anlamak için kendisinin ve bebeğimizin en iyi duygusal ve fiziksel sağlığını önemserken,” diye yazdı Anand, Sonam’ın Vayu’yu kucağında kucaklarken çekilmiş sevimli bir fotoğrafını paylaşırken.
Anlık ödül sistemlerine hepimizin alıştığı bir zamanda, anneliğe kendini adamak gerçekten de bu sisteme ek olarak sonsuz vermek anlamına geliyor. Aynı zamanda bir evlat, kız kardeş ve eş (ve eş) olarak sorumluluklarını yeniden vurguluyor. arkadaş).

“Bunun bir bakıma klişe olduğunu biliyorum ve bu yüzden @sonamkapoor’un anneliğin sihrini gerçekten takdir etmek için tüm bunları yaptığını gördüğümü söyleyerek başladım. @sonamkapoor’a ve tüm annelere (ve hepimizin birkaç derecesi var) Herkes ‘tam zamanlı anne’ olmasa da bizdeki anneliğin özü) Anneler gününüz kutlu olsun!! Tüm yaşamın ve sevginin kökü sizsiniz” diyerek sözlerini tamamladı.
Sonam ve Anand, birkaç yıl çıktıktan sonra 8 Mayıs 2018’de evlendi. Aile Londra’da yaşarken Sonam, ailesiyle tanışmak ve iş taahhütlerini yerine getirmek için Hindistan’a seyahat etmeye devam ediyor. Daha sonra yaklaşan filmi Blind’de izlenecek.