Anil Kapoor, Jeremy Renner ile birlikte yeni Hollywood dizileri Rennervations | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Anil Kapoor şu anda casus dizisi The Night Manager’daki rolüyle beğeni topluyor. Film yapımcısı Shekhar Kapur oyuncuya olan takdirini ifade etmekten kendini alamadığı için Anil, yeni Hollywood dizisi Rennervations’da Jeremy Renner ile birlikte rol alacağını da doğruladı.
Shekhar Kapur, kariyer grafiği için Anil Kapoor’u övdü ve tweet attı, “Anil Kapoor’daki oyuncunun yaptığı her şeyle nasıl geliştiği şaşırtıcı. Ve OTT, tiyatro sinemasının asla keşfetmediğini keşfetmesine izin veriyor. Sırada ne var Anıl? Umarım uluslararasıdır?”

Buna Anıl, “Çok iyisin Shekhar. OTT yepyeni bir canavar ve onu seviyorum. Uluslararası geleceğe gelince, Jeremy Renner’dan Disney için Rennervations’ı dört gözle bekliyorum…Umarım Sözlerine göre yaşayacağım!”

Çok naziksiniz @shekharkapur
☺
OTT yepyeni bir canavar ve onu seviyorum. Uluslararası geleceğe gelince, bakıyorum… https://t.co/uLXrbSxmLL

— Anıl Kapoor (@Anil Kapoor) 1676637638000
Anıl daha önce Slumdog Millionaire, 24 ve Tom Cruise’s Mission: Impossible Ghost Protocol gibi Hollywood projelerinde rol aldı. Anil ve Jeremy, Mission: Impossible Ghost Protocol’de birlikte çalışmış olsalar da ekran alanını birbirleriyle paylaşmadılar.

Daha önce, Jeremy Rajasthan’ın Alwar’ında görülmüş. Hindistan ziyareti, Anıl’ın Rennervations’ta rol alacağına dair spekülasyonlara yol açmıştı. Jeremy bir kar küreme makinesinden ciddi şekilde yaralanınca Anil, Marvel yıldızına acil şifalar dilemek için Twitter’a gitti.