Anupam Kher, Pazartesi gecesi Satish Kaushik’in dua toplantısına katılırken merhum aktörün ailesiyle birlikte güçlü durduğu görüldü. Dua toplantısından sonra Anupam Kher, merhum arkadaşı için duygusal bir veda notu yazmak için Instagram’a gitti.
Anupam, Satish Kaushik’in fotoğraf çerçevesine gül yaprakları bıraktı ve Hintçe “Evet! Tujhe maaf kiya! Mujhe akela chhod kar jaane ke liye (Git, beni yalnız bıraktığın için seni affediyorum)! İnsanların kahkahalarında mutlaka seni bulacağım! Ama arkadaşlığımızı her gün özleyeceğiz!! Sadece Alvida! Tera favori gana lagaya hai duvar kağıdı mein! Tu bhi kya yaad karega (güle güle arkadaşım, en sevdiğin şarkıyı nasıl arka plana koyduğumu hatırlayacaksın)! #SatishKaushik #Arkadaş #Arkadaşlık #OmShanti.” Bu klibin arka planında ‘Do Lafzon Ki Hai Dil Ki Kahani’ şarkısı çalıyordu. Anupam Kher ayrıca dua toplantısında medyaya konuştu ve “Hayatını böyle yaşadığı için hayatını kutlamak isterim. Onun hayatını kutlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Elbette sonsuza kadar gitmiş olmasının üzüntüsünü yaşayacağım.”
Satish Kaushik’in vefatından kısa bir süre sonra usta oyuncunun hayatını kaybettiği iddia edildi. Anupam Kher, “Bence adama onurlu bir şekilde ayrılmalı ve herhangi bir spekülasyon yapmamalıyız. Onurlu bir hayat yaşadı ve onurlu bir ayrılığa ihtiyacı var. Dolayısıyla bu dedikodular bugün bu dua toplantısıyla birlikte sona ermeli.”