Anushka Sharma ve Virat Kohli bugün beş yıllık evlilik mutluluğunu kutluyor. Çift 11 Aralık 2017’de dünyaevine girdi. Aradan çok zaman geçmesine rağmen hayranları rüya gibi düğünlerini hala bitirmediler ve ‘Din Shagna Da’ çalarken Anushka pembe bir gelinlikle mandapa giriyor.
Çift uzun bir yol kat etti ve yine de hayranlarının kalpleri erimeye devam ediyor. Anushka, komik bir gönderiyle Virat’a doğum günü dileklerini göndermek için Instagram’a gitti. Oyuncu yedi fotoğraf paylaştı ve her biri için sevimli bir açıklama yaptı. Anushka şöyle yazdı: “Bizi kutlamak için bu güzel fotoğrafları yayınlamak için bugünden daha iyi bir gün olabilir canım!
Resim 1 – Her zaman arkamı kollayacağını biliyorum
Resim 2 – Minnettarlığı sonsuza kadar kalbimizde tutmak (ikisi de inanılmaz şanslı olacak) Resim 3 – Uzun ve sancılı doğumumdan bir gün sonra hastane yatağında dinleniyorsun
Resim 4 – Her şeyde zevkimizi koruyoruz
Resim 5- rastgele bir adam Resim 6- benzersiz ifadelerinizle resimlerimin çoğunu yayınlanamaz hale getiriyorsunuz. Resim 7- BİZE SELAMLAR AŞKIM BUGÜN, YARIN VE SONSUZA KADAR
”
Virat, Anushka’nın mesajına “Canım
” diyerek yanıt verdi. Anushka’nın en iyi fotoğraflarına sahip olduğunu da sözlerine ekledi. Virat ise aşk kadını için oldukça duygusal bir mektup alır. Anushka ile çok güzel bir aşk fotoğrafı bıraktı ve “Sonsuza yolculukta 5 yıl. Seni bulduğum için ne kadar şanslıyım, seni tüm kalbimle seviyorum
” yazdı.
Oyuncu paylaşımına, “Tanrıya şükür ‘geri ödeme’ gönderisine gitmedin
” yazarak yanıt verdi.
Çift, onu ne kadar gerçek tuttukları için gramdaki en sevimli ünlü çiftlerden biri. Virat ve Anushka’nın Ocak 2021 doğumlu Vamika adında bir de kızları var.
Çift uzun bir yol kat etti ve yine de hayranlarının kalpleri erimeye devam ediyor. Anushka, komik bir gönderiyle Virat’a doğum günü dileklerini göndermek için Instagram’a gitti. Oyuncu yedi fotoğraf paylaştı ve her biri için sevimli bir açıklama yaptı. Anushka şöyle yazdı: “Bizi kutlamak için bu güzel fotoğrafları yayınlamak için bugünden daha iyi bir gün olabilir canım!

Resim 1 – Her zaman arkamı kollayacağını biliyorum

Virat, Anushka’nın mesajına “Canım

Oyuncu paylaşımına, “Tanrıya şükür ‘geri ödeme’ gönderisine gitmedin

Çift, onu ne kadar gerçek tuttukları için gramdaki en sevimli ünlü çiftlerden biri. Virat ve Anushka’nın Ocak 2021 doğumlu Vamika adında bir de kızları var.