Anushka Sharma’nın bir spor giyim markasına, fotoğraflarını önceden izin almadan kullandığı için öfkeyle patlamasının sadece bir tanıtım gösterisi old

Doğal

New member
Evet hepimiz Anushka Sharma tarafından aldatıldık ve nasıl! Bir spor giyim markasının fotoğraflarını önceden izin almadan kullanmasına verdiği öfkeli tepki, sonunda yeni marka çağrışımının duyurulmasına yol açacak planlı bir pazarlama kampanyasından başka bir şey değildi. Halihazırda aynı markayla bağlantılı olan Virat Kohli, markanın Anushka tarafından elenen Instagram gönderisine bir beğeni yayınladığında internet çoktan spekülasyon yapmaya başladı.

Anushka’nın yanıtına yanıt olarak marka, Anushka’ya teklif edilen bir sözleşmenin belirsiz bir fotoğrafını yayınladı. “Hey @anushkasharma, daha erken ulaşmalıydık! İşleri bir sonraki seviyeye taşımalı mıyız?” başlığını okuyun. Anushka daha sonra aynı şeyi yeniden yayınlamak için Instagram hikayelerine gitti ve “Bir gece bunun üzerinde uyuyacağım” yazdı.

Bunun ardından Anushka, teklifi değerlendirdiği başka bir videoyu Instagram’da paylaştı. “Virat ile aynı işe tıkılıp kalmak gibi. Bir dakika, bütün gün spor sutyeni mi giymek zorundayım?” Anushka kendi kendine konuşurken görülür.

Bu, bir ünlünün bir duyuru yapmak için aldatıcı bir tanıtım stratejisi kullandığı ilk sefer değil. Kısa bir süre önce Kiara Advani, bir yaşam tarzı markasıyla ilişkisi olduğu ortaya çıkan özel bir duyuruyla hayranlarıyla alay eden şifreli bir başlık bıraktı. Malaika Arora da Instagram’da şifreli bir mesaj paylaşmış ve altına “Evet dedim” yazmıştı. Takipçileri, bunun erkek arkadaşı Arjun Kapoor ile ilgili bir duyuru olduğunu iddia etti. Ancak daha sonra, Moving In With Malaika adlı bir OTT realite şovuna “evet dediği” ortaya çıktı.