Aryan Khan ilk yönetmenlik projesini duyuruyor, Shah Rukh Khan’ın yorumlardaki tepkisi ve komik şakaları kaçırılmayacak kadar şirin! | hint filmi ha

Doğal

New member
Aryan Khan’ın bir film yöneteceğine dair günlerdir söylentiler dolaşıyor. Ancak bunun resmi bir teyidi yapılmadı. Şimdi kedi nihayet çantadan çıktı. Aryan, Instagram hesabından ilk senaryosunu yazmayı bitirdiğini ve aynı zamanda filmi yöneteceğini duyurdu.

Aryan Instagram’da şöyle yazdı: “Yazıyla dolu… eylem demek için sabırsızlanıyorum
🎥

Klaket tahtasında Red Chillies Entertainment yazıyor, bu yüzden Shah Rukh Khan’ın yapım evinin bu filmin yapımcılığını üstleneceği açık. SRK, Aryan’ın gönderisine şöyle yanıt verdi: “Vay canına…düşünmek…inanmak…hayal etmek bitti, şimdi cesaret ettik…ilki için en iyisini diliyorum. Her zaman özeldir…” Ama bu konuşma burada bitmedi. Aryan, babasının sözlerine şu yanıtı verdi: ”
@iamsrk Teşekkürler! Sette sürpriz ziyaretlerinizi dört gözle bekliyorum haha”

Ancak Shah Rukh’un buna cevabı epiktir. Şöyle yazdı: “Öyleyse öğleden sonra vardiyasında çalışsan iyi olur!! Sabahları erken kalkma….” Aryan, ona yalnızca gece vardiyasında çalışacağına dair güvence verdi. Bu arada Gauri Khan, “İzlemek için sabırsızlanıyorum
😍
😍
😍
” mesajında dediği gibi heyecanını gizleyemiyor.

Yazar ve senarist Bilal Siddiqui, Aryan’ın paylaşımına “Dizi abhi baaki hai mere dost
🤫
✍
👀
” şeklinde yorum yaptı, bu Aryan’ın bir web dizisi yöneteceği anlamına mı geliyor? Bununla ilgili daha fazla ayrıntı bekliyoruz.

Şu an itibariyle proje 2023 yılında başlayacak. Aryan gelecek yıl ilk yönetmenlik denemesini yapacakken, kız kardeşi Suhana Khan da oyunculuk çıkışını yapacak. Suhana, Zoya Akhtar’ın Netflix’te yayınlanacak olan bir sonraki filmi ‘The Archies’te izlenecek.