Athiya Shetty ve KL Rahul, bu yılki düğün sezonunu mütevazı shaadi’leriyle başlattı! Çift bugün Khandala’da Suniel Shetty’nin görkemli bungalovu Jahan’da dünyaevine girdi. ETimes münhasıran nikahın saat 16:15’te gerçekleşeceğini bildirmişti ve çiftin muhurat saatine tam olarak uyduğunu öğrendik.
Suniel Shetty de aynı şeyi doğrulayarak, “Güzel ve yakın bir davetti. Düğün resmen yapıldı ve artık kayınpeder oldum. Resepsiyonu onayladı ve ekledi: “Kesinlikle planlayacağımızı düşünüyorum. IPL’den sonra bir şey.” Kayınpeder rolünü oynaması sorulduğunda Suniel Shetty, “Rolün yeni olmadığını düşünüyorum, hala babayım. Benden önce oğlum eve gelmeden ‘kayınvalide’ çakkarı çıkmış olmalı. Baba rolünü iyi oynayabilirim. Hepinize dilekleriniz için çok teşekkür ederim.”
KL Rahul ve ekibi, saat 14.00’ten sonra düğün mekanına geldi ve baraat, ‘Jahan’ kükreyen Bollywood hitleriyle karşılandı. Düğün törenlerinin yapıldığı bungalovun bahçesinde bembeyaz çiçeklerle bezenmiş büyük bir mandap vardı. ETimes, özel olarak Suniel Shetty ve Mana Shetty’nin dekorasyonları, yemekleri ve düğün düzenlemelerini bizzat izlediklerini açıklamıştı.
Düğünden önce Athiya ve KL Rahul, misafirleri için bir sangeet gecesi düzenledi. Suniel ve Mana, Athiya’nın kankaları Krishna Shroff ve Akansha Ranjan ile birlikte dans pistini devraldı. ETimes’tan Paps, kokteyl gecesinde Arjun Kapoor ve Anshula Kapoor’u da görmüştü. Karşılıklı arkadaşlar aracılığıyla tanıştıktan sonra, Athiya Shetty ve KL Rahul dört yıl çıktı.
Ajay Devgn, çifte mutlu bir evlilik dileyen ilk kişilerden biriydi. Tweet atmıştı: “Sevgili arkadaşlarım @SunielVShetty ve #ManaShetty’yi kızları @theathiyashetty’nin @klrahul ile evliliğinden dolayı tebrik ederim. İşte genç çifte mutlu bir evlilik hayatı diliyoruz. Ve Anna, bu hayırlı olayda sana özel bir sesleniş yapıyorum.’