Avatar: The Way Of Water gişe koleksiyonu 1. Gün: James Cameron’ın filmi Rs 40 crore topladı; Avengers Endgame’in açılış koleksiyonunu tamamlayamadı

Doğal

New member
James Cameron’ın destansı bilim kurgu draması Avatar: The Way Of Water, Hindistan gişesinde büyük beğeni topladı. İlk tahminlerin öne sürdüğü gibi, film etkileyici rakamlar yayınladı ve Güney Hindistan’da rekor kıran koleksiyonlara tanık oldu.

Avatar 2, açılış gününde yaklaşık 40 crore net topladı, Box Office India bildirdi. Film, tüm güney devrelerinde Avengers Endgame’i rahat bir şekilde yenerken, Marvel filminin açılış rakamlarını Hindistan’ın tamamında geçemedi.

Avatar 2, Hintçe devrelerde çok iyi iş çıkardı. Rapora göre CI, Bihar ve Assam gibi kuzey ve doğu devrelerinde Avatar – The Way Of Water, Avatar’ın (2009) ömür boyu koleksiyonlarını geride bırakmış olabilir. Mumbai, Delhi, Punjab ve Bengal gibi diğer pistler de koleksiyona iyi parçalar ekledi.

Filmin Cumartesi günü tüm Hint pazarlarında iyi bir büyüme göstermesi bekleniyor, ancak Nizam/Andhra gibi Güney devrelerinde bir düşüş olabilir.

Avatar 2, Spiderman: No Way Home, Avengers: Infinity War ve Dr Strange in the Multiverse of Madness gibi diğer Marvel filmlerinin açılış günü koleksiyonlarını geride bırakmayı başardı. Hindistan’daki Hollywood filmlerinin ilk beş açılışı aşağıdaki gibidir.

Yenilmezler – Oyun Sonu – 52,50,00,000

Avatar – Suyun Yolu – yaklaşık 40,00,00,000

Örümcek Adam – Eve Dönüş Yok – 32,75,00,000

Yenilmezler – Sonsuz Savaş – 31,25,00,000

Dr Strange – Çılgınlığın Çoklu Evreninde – 28,75,00,000

Avatar 2, Sam Worthington ve Zoe Saldana tarafından yönetildi. Orijinal oyuncu kadrosunun yanı sıra Kate Winslet, Avatar: The Way of Water’da yeni bir ek olarak seriye katıldı. Oyuncu, Titanic’ten sonra James Cameron ile yeniden bir araya geldi. Bir basın toplantısında konuşan Kate şunları söyledi: “Jim her zaman kadınlar için yazmıştır, sadece güçlü değil aynı zamanda lider olan, kalpleriyle, dürüstlükle liderlik eden, kendi hakikatlerinde duran, akışlarına sahip çıkan karakterler. takdire şayan bir fiziksel güç ve bunun bir parçası olmak ve buna dahil olmak üzere, Jim’in bana sorması o kadar gurur vericiydi ki, çünkü Jim deli değil ve bana sorduğunu biliyordum çünkü benim çok aptalca bir şey söylemeyeceğimi biliyordu, ” oh, bende bunu görüyor musun? Pekala, tahmin et ne oldu… Sana tam da bunu yapabileceğimi göstereceğim” Ve tabii ki daha azını beklemiyordu. Bu yüzden bana sorulmasından çok memnun oldum .”