Rahmetli aktör Irrfan, oğlu Babil ile paylaştığı dostça karşılaştırma konusunda her zaman açıktı. Daha önceki sohbetlerinde çeşitli konularda nasıl görüş alışverişinde bulunacaklarından bahsetmişti. Ve şimdi oğlu, sadece fikir alışverişinde bulunmadıklarını, görünüşe göre kıyafetlerini de değiştirdiklerini ortaya koyuyor!
Babil’i yakaladığımızda, “Baba’yla sürekli birbirimizin gardırobundan çalardık derken şaka yapmıyorum” dedi (gülüyor). Qarib Qarib Singlle sırasında Irrfan, filmdeki karakteri için stil yaratmaya geldiğinde oğlundan nasıl ilham aldığından bahsetmişti. Babil de aynı şeyi tekrarladı ve ‘Evet, filmde babamın taktığı melon şapka benim! Bana geldi ve ‘Evet, ana kullanım kar raha hoon’ dedi. Ve kabul etmekten çok mutlu oldum.”
Irrfan’ın stilisti Isha Bhansali, Bombay Times ile daha önce yaptığı bir sohbette şunları söylemişti: “İrrfan, kişisel gardırobuna gelince, oğlu Babil’den etkilenmişti. İkincisi, havalı görünüyorsa babasına her zaman bir başparmak verirdi. Ve oğlu gibi Irrfan da kot pantolonları severdi. İkisi de bol bol aksesuar takmayı severdi.”
Giyim anlayışı ve kişisel tercihleri hakkında şunları söylemişti: “Irrfan her şeyin basit ama şık olmasını severdi. Evde bile güzel pamuklu ve keten gömlekler giyiyordu. Bol, nefes alabilen gömlekleri ve rahat pantolonları severdi. Ayrıca el dokuması için bir tercihi vardı.”