Bil Bakalım Saswata Chatterjee, Karan Johar’ın ‘Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani’sini Neden Reddetmek Zorunda Kaldı | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Saswata Chatterjee, Bengalce ve Hintçe filmlerdeki 18 yıllık kariyerinde çok çeşitli roller oynadı – iyi, kötü ve çirkin – ve bunların çoğu yalnızca hayranların favorisi değil, aynı zamanda kalbine de yakın.
Birkaç isim vermek gerekirse ‘Dhaakad’ ve ‘Dobaara’ gibi bir dizi Hint filminin parçası olan güç merkezi. İster ana karakter, ister düşman, hatta bir komedi karakteri olsun, Saswata herhangi bir kritik karakteri katıksız doğruluk ve kontrolle kaldırabilir.

Ancak pek çok kişi, büyük oyuncuya bir zamanlar Alia Bhatt ve Ranveer Singh’in oynadığı Karan Johar’ın bir sonraki filmi ‘Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani’de kilit bir rol teklif edildiğini bilmiyor. Ancak Saswata, Karan Johar’ın teklifini reddetmek zorunda kaldı. Bu onun için gerçekten büyük bir karardı. Tecrübeli oyuncu filmde dans etmek zorunda kaldı ve Saswata bu konuda rahat hissetmiyor, bu yüzden ‘evet’ diyemedi.
“Evet, Karan Johar’ın filminde başrol oynamam için bir teklif aldım. Ama hayır dedim çünkü beni tanıyanlar dans edemediğimi anlıyor. Ve bana sunulan bu karakterin Bharatanatyam’ı oynamama ihtiyacı vardı. Hayal edebiliyor musun? Bu yüzden teklifi reddetmek zorunda kaldım. Başka bir sebep yok. Onun filminde Karan Johar ile çalışmayı çok isterdim,” diye espri yapıyor Saswata, ETimes ile yaptığı bir röportajda.

Saswata rolü kabul etmese de Kolkata’dan Tota Roy Chowdhury ve Churni Ganguly, Dharmendra, Jaya Bachchan ve Shabana Azmi’nin de kilit rollerde yer aldığı kadroda yer alıyor. Film, Karan Johar’ın 2016 hiti ‘Ae Dil Hai Mushkil’den sonra uzun metrajlı film yönetmenliğine dönüşünü işaret ediyor.

Saswata’nın bir sonraki Hint filmi Rajkumar Santoshi’nin yönettiği ve aynı zamanda Mithun Chakraborty’nin oğlu Namashi’nin ilk filmi olan “Bad Boy”. Romantik komedide ayrıca diğer önemli rollerde Johny Lever, Rajpal Yadav ve Darshan Jariwala yer alıyor.

Bu arada Saswata, ikonik aktör Bhanu Bandyopadhyay’a bir övgü niteliğindeki bir sonraki Bengalce filmi ‘Jomaloye Jibonto Bhanu’yu çekmeye başladı.