Chandrachur Singh: Sushmita Sen harika bir dövüşçü, daha güçlü dönecek – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Birçokları için fitness ve güzellik ikonu olan Sushmita Sen, birkaç gün önce kalp krizi geçirdiğini açıkladıktan sonra herkesi şok etti. Oyuncu, stent takıldığı bir anjiyoplasti tedavisi gördüğünü Instagram’da paylaştı.
Haber gelir gelmez eski Kainat Güzeli için her taraftan dilekler ve dualar yağdı. Sushmita’nın ‘Aarya’ başrol oyuncusu Chandrachur Singh ETimes’a, “Haberlere çok şaşırdım çünkü geç öğrendim. Aslında şehirde değildim.”

Onunla temasa geçip geçmediği sorulduğunda, “Öğrendiğimde onunla telefonda konuştum. Mumbai’ye geldiğimde mutlaka gidip onunla görüşeceğim. Hepimizin onun için dua etmemiz gerekiyor” dedi. hızlı düzelme.”

“O harika bir dövüşçü ve daha güçlü döneceğinden eminim. O bir fitness tutkunu. Antrenmanlarına, beslenmesine ve her şeye dikkat ediyor. Çok sağlıklı bir insan. Tüm sevgim ve ilgim ona. . O harika bir insan ve bir an önce iyileşmesini bekliyorum.”

Sushmita, sevgili babasıyla bir fotoğrafını paylaşmak için Instagram’a gitti ve “Kalbini mutlu ve cesur tut, en çok ihtiyacın olduğunda yanında olacak Shona” (Babam Subir Sen’den bilge sözler). Birkaç gün önce kalp krizi geçirdim… anjiyoplasti yaptım… stent takıldı… ve en önemlisi, kardiyoloğum ‘Kocaman bir kalbim var’ diye tekrar onayladı.”

Mesajı burada görüntüleyin:

Sushmita bundan sonra Ram Madhvani’nin ‘Aarya 3’ filminde görünecek.