Magic Mike’s Last Dance yıldızının kızı, ebeveynleri Channing Tatum ve Jenna Dewan gibi dansa ilgi gösterdi. Çift birkaç yıldır ayrı.
Annesi Jenna, eğitimli bir dansçıdır ve Janet Jackson’ın gösterileri için dans ederdi. Ayrıca Christina Aguilera ve Missy Elliott gösterilerinde dans etti. Oyuncu olmadan çok önce dans etmeyi severdi.
Channing Tatum da dans etmeyi çok seviyor ve Magic Mike serisinin filmlerindeki çalışmaları bunu kanıtlıyor. Channing’in Hollywood’daki büyük çıkışından önce egzotik bir dansçı olduğu da eşit derecede iyi biliniyor. Yakında bir aktör ve dansçı oldu.
Bu nedenle, dokuz yaşındaki kızları Everly’nin de dans etmeye başlaması şaşırtıcı değil. Jenna, Everly’nin dans sevgisini açıkladığında geçen hafta Kelly Clarkson şovundaydı. Evie, İrlanda dansını sever. Bu onun en büyük, en büyük tutkusu.” Riverdance videoları gördüğünü ve kızının ilk tepkisinin “Bunu yapmak istiyorum. Bana bir dans kursu bulun.”
Jenna, onu zaten bale ve vuruşla tanıştırdığını, ancak genç bayanın hiçbirine sahip olmayacağını ekledi. Ama birlikte İrlanda dansı başka bir şeydi. Şimdi bir öğretmeni var ve şimdiden derinden ilgileniyor.