Kıdemli aktör Dharmendra kısa süre önce yakında çıkacak olan web dizisi Taj – Divided by Blood’ın ilk görünümünü paylaştı. Bir Sufi azizi olan Şeyh Salim Chishti rolünde görülecektir. Duyuru, oyuncunun davranışını sorgulayan bir Twitter kullanıcısı tarafından pek iyi karşılanmadı. 87 yaşındaki trolü en onurlu şekilde susturdu.
İlk bakışını paylaşan Dharmendra, tweet attı, “Arkadaşlar, Taaj filminde Shaikh Salim Chishti’yi oynuyorum … bir Sufi azizi. Küçük ama önemli bir rol … iyi dileklerinize ihtiyacım var.”
Tweet’e yanıt olarak kullanıcı, “Neden mücadele eden bir aktör gibi davranıyor?” Dharmendra’nın “Vaishnav, hayat her zaman güzel bir mücadeledir. Sen, ben, herkes mücadele eder … Dinlenme demek … sevgi dolu hayallerinin sonu … güzel yolculuğunun sonu” diyerek yanıt verdi.
Hayranlar, yaşayan efsaneye saygısızlık ettiği için Twitter kullanıcısına kızdı. Birçok kişi, kullanıcıyı iğrenç dili nedeniyle eleştirdi. “Bazı insanlar….. Dokuz hayatları boyunca dokunamayacakları birini sorgulamaya nasıl cesaret edebiliyorlar… Her zaman sevgi ve saygılar @aapkadharam Dharam Efendim… Sağlıkla nice yıllar dilerim… Bizi şaşırtmaya devam edin” diye yazdı bir Twitter kullanıcısı.@badapachtaoge Vaishnav, hayat her zaman güzel bir mücadeledir. Sen, ben, herkes mücadele ediyor……… Dinlenmek demek…..ve… https://t.co/6DOgAy3oR1
— Dharmendra Deol (@aapkadharam) 1676449221000
Trole olumlu bir ders verdiği için Dhamendra’yı övenler de vardı. Bir Twitter kullanıcısı, “Efendim, bu alçakgönüllülük bugün en çok ihtiyaç duyulan şeydir. Dünyanın giderek daha fazla tevazuya ihtiyacı var. Sevgiyi yaymaya devam edin efendim. Siz milyarlar için bir rol modelisiniz” yorumunu yaptı. Oyuncu, “kuldeep, her zaman sevgi, barış ve uyum için dua ediyorum. Sosyal medya, böyle asil bir amaç için bir titreşim yaymak için en iyi medyadır. Tanrı sizi korusun.”
Yapımcılığını Contiloe Digital’in üstlendiği dizi, Babür İmparatorluğu’nun kutsal odalarında geçen iç işleyişlerin ve ardıl dramanın açıklayıcı bir hikayesi olarak tanımlanıyor. Hikaye, kendisine layık bir halef arayan Kral Ekber’in (Şah) saltanatını kapsar.@kuldeepdhariwal @badapachtaoge kuldeep Her zaman sevgi, barış ve uyum için dua ediyorum. Sosyal medya en iyi medya… https://t.co/D6vMrltTi3
— Dharmendra Deol (@aapkadharam) 1676461425000
Oyuncu kadrosunda Anarkali rolünde Aditi Rao Hydari, Prens Salim rolünde Aashim Gulati, Prens Murad rolünde Taha Shah, Prens Daniyal rolünde Shubham Kumar Mehra, Kraliçe Jodha Bai rolünde Sandhya Mridul, Kraliçe Salima rolünde Zareena Wahab, Mehr un Nisa rolünde Sauraseni Maitra ve Rahul yer alıyor. . Bose, Mirza Hakim olarak. Simon Fantauzzo’nun yazdığı ve Ronald Scalpello’nun yönettiği Taj’ın showrunner’ı William Borthwick.