“Drishyam 2”: Ajay Devgn-Akshaye Khanna-Tabu-Shriya Saran, Bollywood’u Yeniden Gülümsetiyor; Kartlarda 50 crore hafta sonu – Özel | hint filmi haber

Doğal

New member
Bollywood’da birkaç istisna dışında uzun süredir büyük bir kuraklık yaşanıyor. Ajay Devgn, Akshaye Khanna, Tabu ve Shriya Saran’ın da dün gece ki kya yeh resim bhi pitne wali hai (bu film de iyi olmaz mı) konusunda çok gergin olduklarına bahse girebilirsiniz. Lekin nahin! Gülümseme zamanı – ve damarlarında akan adrenalinle Bollywood gülümsüyor. ‘Drishyam 2’ hızla hit oluyor. Kumar Mangat’ın oğlu Abhishek Pathak, ikinci uzun metrajlı filminde harika bir iş çıkardı.

Ticaret analisti Taran Adarsh, filmin ilk üç gününde 45-50 crore toplayacağını söylüyor. “Ajay birinci sınıf. Akshaye mükemmel. Tabu harika. Shriya Saran harika. Daha ne isteyebilirsiniz ki?”

Taran, filmin sizi koltuğunuzun kenarında tutacağını söylemek için geri döner. “Harika olan şey, zirveye ulaşması. İkinci yarı harika.” Başka bir ticaret analisti olan Amod Mehra bunu onaylıyor ve bir adım daha ileri giderek, mütevazi beklentisinin Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri toplu olarak 55 crore olduğunu söylüyor. Mehra, “İlk haftanın sonunda 100 Rs’yi geçmesini bekliyorum. Kesin bir kazanan.”

Ekran görüntüsü 18.11.2022 21:27:30

Taran heyecanla ekliyor, “‘Drishyam 3’ü istiyorum. Bu seri burada kalacak. ‘Drishyam 2’nin Hintçe versiyonu Malayalam versiyonundan daha iyi.” Mehra ekliyor: “Filmi sevdim. Çok heyecan verici.”

Ekran görüntüsü 18.11.2022, 21:28:40

Nadiren gülümseyen Gaiety-Galaxy-Gemini’nin yönetici direktörü Manoj Desai, uzun bir aradan sonra gülümsüyor. “Akshaye ki giriş sahnesi zabardast hai.” Mehra, koridorlarda alkışlar olduğunu kabul eder ve söyler.

PVR’den bir kaynak, “Dürüst olmak gerekirse, bu yanıtı beklemiyorduk. Başlangıçta, Salı gecesine kadar, 1. Günün 8,5 crore olacağını düşündük, ancak şimdi 15 crore Rs ayarında. performanslar ise son kareye kadar sizi tutuyor.”