Drishyam 2 ve Daha Fazlasının Başarısı Üzerine Ajay Devgn: Ben Bir Aile Babasıyım, Ebeveynlerimi, Kardeşlerimi, Karımı ve Çocuklarımı Düşünmek İçin Ya

Doğal

New member
Ajay Devgn imzalı Drishyam 2’nin başarısı, Hint gişesindeki kuru büyüyü sona erdirdi. Bugün itibariyle film 200 crore kulübüne girdi ve dördüncü haftasına girerek pandemi sonrası yeni bir rekor kırarak sinemalarda hala iyi gidiyor. ETimes ile samimi bir sohbette Ajay, filmin Hint gişesindeki başarısını neyin gösterdiğini, bir hikayenin bir film için yıldız çekiciliğinden daha değerli olup olmadığını, bir aile babası olarak imajını, Güney süperstarı Mohanlal’ın olasılığını açtı. filmin yaklaşan Hintçe versiyonunda ve daha fazlası…

Drishyam 2, gişe performansıyla film endüstrisinin umutlarını gerçekten canlandırdı. Filmin başarısının en tatmin edici kısmı bu muydu?
Bir filmin gişesi tatmin edicidir. Drishyam 2’nin Hindistan’da ve yurtdışındaki gişelerde beklentileri aşmaya devam etmesinden memnunum. Dürüst olmak gerekirse, bu filmi yapan insanlar için olduğu kadar kendim için de mutluyum – (Abhishek Pathak, Yönetmen) Tabu, Akshaye Khanna, Rajat Kapoor, Ishita Dutta ve Mrunal Jadhav, Rockstar DSP (Müzik Direktörü) ve diğer tüm ortaklar -aktörler ve teknisyenler; ama film sektörü adına da seviniyorum çünkü zor bir süreçten geçiyoruz. Para toplamak için filmlere ihtiyacımız var (çünkü biz fedakarız), çünkü film ekonomisini devam ettirmemiz gerekiyor. Pandemiden sonra ara sıra isabetler oldu. Bu da sektör olarak bizi endişelendiriyor. Ne de olsa, ticareti kurtarabilecek tek şey – biz – oyuncular, yapımcılar, yönetmenler, sergileyiciler, dağıtımcılar vb.

İyi bir hikayenin bir filmin gösterime girmesi için bir yıldızın çekiciliğinden çok daha değerli olduğunu düşünüyor musunuz? Drishyam 2 ve Kantara gibi filmlerin başarısı bu argümana daha fazla ilgi kattı mı?
Bir film bütünüyle izlenmelidir. Senaryo, yıldızlar, yardımcı oyuncular, teknisyenler, her yönüyle bir filmin izlenmeye değer olması için katkıda bulunur. Sadece harika bir hikayenin bir filmi gişe rekorları kıracağı görüşüne katılmazdım. Filmlerimizin çoğu başarısız olduysa, bunun nedeni galaksinin başarısız olması değildir. Biz (ben dahil) doğru hikayeyi doğru tedaviyle anlatmakta ve seyirciyi neşelendirmekte başarısız olmuştuk. Belki de yıldızlar olarak kayıtsız hale gelmiştik; belki de içerik oluşturucular olarak izleyiciyi kanıksamış durumdaydık. Başarının birçok değişkeni vardır ve başarısızlığın da pek çok değişkeni vardır. Yalnızca yıldızların başarısız olduğunu tespit etmek yanlıştır. İyi anlatılmış bir hikaye “sevinç” getirirken, rolleri oynayan yıldızları görmek de inandırıcılık katar.

Abhishek Pathak, nispeten yönetmenliğe yeni başlayan biri olarak kabul edilebilir. Drishyam 2’yi çekerken sizi en çok etkileyen yönetmenlik yetenekleri ne olacak?
Abhishek çok çalıştı. En başından beri yeniden yapım vizyonu konusunda netti ve içgüdülerinin peşinden gitti.

Drishyam 2’nin yapımı sırasında Abhishek’e nasıl yardım ettiniz?
Abhishek ne zaman benim görüşlerimi istese, verdim. Bunu tüm sürücülerim için yapıyorum. O da gösteriye ev sahipliği yaptı.

Bir aile babası veya koruyucu kişi olarak rolünüz, izleyicilerden her zaman olumlu tepkiler alır. Bu duygu kişiliğinizin doğasında var mı?
İster prens ister halktan olsun, her erkeğin içgüdüsü, ailesinin çıkarlarını en önde tutmaktır; ailesini korumak için Drishyam serisinden Vijay Salgaonkar da farklı değil. Onun durumunda olan herkes karısını ve genç kızlarını korumak için aynı şeyi yapardı. Sorunuza gelince, ben her şeyden önce bir aile babasıyım. Aklıma ilk önce annem, babam, kardeşlerim, eşim, çocuklarım geliyor. Ben böyle inşa edildim. Belki bir kısmı doğal olarak oynadığım karakterlere sızıyor.

Bir yapımcı olarak, OTT’de Runway 34 gibi bir filme sinema gösterimine kıyasla çok daha iyi bir tepki görürseniz, yeniden gösterime girme seçeneklerini düşünür müsünüz?
Pist 34’ün OTT’deki yıldız koşusu ve ardından gelen iltifatlar beni kısmen haklı hissettirdi. Bir film yapımcısı olarak seyircimi tamamen terk etmediğim için mutluydum. Keşke gişede iyi bir performans gösterseydi. Daha önceki cevabımda da belirttiğim gibi, ödeme önemlidir. Ancak, (en azından bu aşamada değil) Runway 34’ün sinemalarda yeniden yayınlanmasını düşünmezdim. Asla deme, asla söylenmez. Kim bilir?

Bholaa’nın tanıtım videosu çok konuşuldu. İzleyiciler, görünüşte benzersiz ve heyecan verici olan bu projeden ne bekleyebilir?
Bholaa’nın teaser’ının aldığı tepkiyi almasına sevindim. Bholaa, duygusal bir öze sahip, yaşamdan daha büyük bir aksiyon gösterisidir. Baba-kız duyguları çok güçlü ama oraya ulaşmak elbette eylem odaklı bir yol gerektiriyor. Ve aksiyon tam bir adrenalin patlaması. Dramatik ve duygusal sahneler dışında kesinti yok.

Drishyam artık sizinle ilişkilendirilen bir marka. Bu serideki gelecek devam filmleri için planlarınız neler?
Bilmiyorum. Yapımcım Kumar Mangat Pathak bana planın ne olduğunu söyleyecek.

Gelecekte Drishyam’ın Hintçe versiyonlarında Mohanlal’dan bir kamera hücresi beklemek çok mu abartılı olur?
Bu soru Kumarji’ye de sorulmalıdır. Mohanlal’a hayranım. Şirkette onunla çalıştım. Ve kendisine sonsuz saygım ve saygım var.