Salman Khan’ı ve yönetmen Kabir Khan’ı ilk getiren Ek Tha Tiger’dı. 2012 casus gerilim filmi gişe rekorları kıran bir film oldu, ancak Salman ve Kabir’in birçok yaratıcı farkı vardı. Yönetmen kısa bir süre önce Salman’la karşılaştırmasını açtı ve süperstarın setlerde kendisine asla saygısızlık etmediğini söyledi.
“Onunla iyi bir çalışma ilişkim vardı. Onunla yaptığım filmlerden gerçekten keyif aldım. Fikirlerle dolu, her zaman önerilerde bulundu. Bunu hiçbir zaman müdahale olarak görmedim. Salman Khan’ın benim düşündüklerimi düşündüğü için çok mutluyum. ona söyledim, ”dedi Kabir, Bollywood Hungama’ya.
Kabir, kendisinin ve Salman’ın bazı konularda sık sık fikir ayrılığına düştüğünü söyleyerek devam etti. Tartıştılar ve Salman surat astı. Ama ya Kabir, Salman’ı ikna edebilirdi ya da tam tersi.
Salman’a çok şey borçlu olduğunu söyleyen yapımcı, birlikte çektikleri üç film olmasaydı bugün bulunduğu yerde olamayacağını sözlerine ekledi. Deneyimsiz olanlar için Salman ve Kabir, Ek Tha Tiger, Bajrangi Bhaijaan ve Tubelight’ta birlikte çalıştı.
“Asla tüm tartışmalarımızda – ve bu film en çok tartışmamızın olduğu filmdi – Salman, ‘Dinle, ben Salman Khan. Ben 50 gişe rekorları kıran film çektim. Sen iki film yaptın’ şeklinde bir pozisyon almadı mı? .’ Ve bu inanılmaz bir kalite. Surat asar, tartışırdı ama badtameezi kabhi nahi (hiçbir zaman saygısız olmadı),” dedi Kabir.