Hema Malini evlendikten sonra da ‘durmadan’ çalıştığını söylüyor; şakalar insanlar onu gördü ve onun izinden gitmeye başladı | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Hema Malini geçtiğimiz günlerde kadınların evlilik sonrası kariyerleri hakkında konuştu. Alia Bhatt ve Deepika Padukone gibi Bollywood aktrisleri, evlendikten sonra bile kariyerlerine devam ediyor.
Sürüş örneğine atıfta bulunan ‘Dream Girl’, çalışmayı asla bırakmadığını ortaya koydu. Aslında evlendikten sonra bile durmadan çalıştı. “Bu konuda fazla yorum yapmayacağım çünkü hiç bırakmadım, evlendim ve durmadan çalışmaya devam ettim. Yani belki insanlar beni görmüş ve takip ediyordur. Güzel, erkek birlikte olduğu kadının ne olduğunu anlamalı.” evli, çok yetenekli biri ve insanlar izlemeyi seviyor” dedi.

“Ama kadının eş olarak biraz fedakarlık yapması gerekiyor. Hemen çocuk üretemez, o zaman bir dur olduğunu anlarsın. O yaştasın ve çalışmaya hazırsın.” , neden olmasın. Yapımcılar sizinle bu kadar büyük bir miktar için sözleşme imzalamaya hazırsa, bu harika.”

Hema, 1980 yılında aktör Dharmendra ile evlendi. İki kızı Esha Deol ve Ahana Deol’un ebeveynleri.

Dharmendra ve Hema, diğerleri arasında Raja Jani ve Seeta Aur Geeta (1972), Sholay (1975), Dream Girl ve Kinara (1977), The Burning Train ve Alibaba Aur 40 Chor (1980) gibi birçok filmde birlikte rol aldı.