Efsanevi oyuncu Dharmendra bugün 87. yaş gününü kutluyor. 60’lı ve 70’li yıllarda ülkenin gönül yarası olan aktörün bugün bile büyük bir takipçi kitlesi var. Ayrıca, Dharmendra ve Hema Malini, Hint sinemasının hem ekranda hem de ekran dışında en ikonik ikilisi olmaya devam ediyor.
Görmek sevindirici olan şey, çiftin bugün bile nasıl hala bu kadar aşık olduğu. Hema Malini’nin bugün doğum gününde Dharmendra için dileği sevgiyle dolup taşıyor. Aktris, “Dharam ji’nin bugün doğum gününde sağlığının iyi olması için dua ediyorum
Ona her zaman mutluluk ve neşeyle dolu, uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum! Dualarım bugün ve hayatımızın her günü onunla olacak
KUTLU DOĞUM GÜNLERİ hayatımın aşkı
”
Bu arada Dharmendra, Twitter’a gitti ve hayranlarına tüm doğum günü dilekleri ve kocaman bir doğum günü pastası için teşekkür etti.
Kıdemli aktör, doğum gününü oğlu Bobby Deol ve torunu Sunny Deol’un oğlu Karan Deol ile kutlamış görünüyor. Bu resimde, Dharmendra doğum gününde ‘puja’ yaparken görülebilir. Bobby ve Karan bunu paylaştı ve şöyle yazdı: “Oğlunuz ve torununuz olduğum için çok mutluyum
Doğum günün kutlu olsun Bade Baba
@aapkadharam
#Doğum günün kutlu olsun”
Sunny Deol da onunla bir fotoğraf paylaşarak “Doğum günün kutlu olsun baba. Seni seviyorum.
”
Dharmendra bundan sonra ‘Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani’ ve ‘Apne 2’de görülecek.
Görmek sevindirici olan şey, çiftin bugün bile nasıl hala bu kadar aşık olduğu. Hema Malini’nin bugün doğum gününde Dharmendra için dileği sevgiyle dolup taşıyor. Aktris, “Dharam ji’nin bugün doğum gününde sağlığının iyi olması için dua ediyorum

Bugünkü doğum gününde sevgili Dharam ji’nin sağlığı için dua ediyoruzOna her zaman mutluluk ve neşeyle dolu uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum! Bugün ve hayatımızın her günü dualarım onunla olacak
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN hayatımın aşkı![]()
pic.twitter.com/QkHlKaYSWV![]()
— Hema Malini (@dreamgirlhema) 8 Aralık 2022
Bu arada Dharmendra, Twitter’a gitti ve hayranlarına tüm doğum günü dilekleri ve kocaman bir doğum günü pastası için teşekkür etti.
Kıdemli aktör, doğum gününü oğlu Bobby Deol ve torunu Sunny Deol’un oğlu Karan Deol ile kutlamış görünüyor. Bu resimde, Dharmendra doğum gününde ‘puja’ yaparken görülebilir. Bobby ve Karan bunu paylaştı ve şöyle yazdı: “Oğlunuz ve torununuz olduğum için çok mutluyum

Doğum günün kutlu olsun Bade Baba
@aapkadharam

#Doğum günün kutlu olsun”
Sunny Deol da onunla bir fotoğraf paylaşarak “Doğum günün kutlu olsun baba. Seni seviyorum.

Dharmendra bundan sonra ‘Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani’ ve ‘Apne 2’de görülecek.