NTR30’un yaratıcıları birkaç hafta önce Janhvi Kapoor’un yönetmen Koratala Siva’nın yakında çıkacak olan filminde RRR yıldızı Jr NTR’ye katılacağını doğrulamıştı. Janhvi’nin sari kaplı bir posterinin de sosyal medyada ortaya çıkması halk arasında çılgınlığa neden oldu. Aktris şimdi de güneyde merakla beklenen çıkışıyla ilgili heyecanını paylaştı.
“Kelimenin tam anlamıyla günleri sayıyor. Yönetmene her gün mesaj atıyorum. Jr NTR ile çalışmak bir rüyaydı. Geçenlerde RRR’yi yeniden izledim. Sahip olduğu karizmanın boyutu. Janhvi, India Today Conclave 2023’te, onunla ekran alanını paylaşabilmek hayatımın en büyük zevklerinden biri olacak” dedi.
Janhvi, Jr NTR ile çalışmak için her gün tezahür ettiğini ve dua ettiğini ve sonunda hayalinin gerçekleştiğini söyledi. Her gün bunun için dua ettim. Her röportajımda hep NTR ile çalışmak istediğimi söyledim hocam. Evren seni çeken şeydir. Her zaman pozitif olmayı ve işini yapmayı öğrendim. Hikayeden çıkarılacak ders bu” diye ekledi.
NTR30, Jr NTR’nin oyunculuk kariyerindeki 30. filmi oldu. Film Şubat 2023’te gösterime girdi ve muhtemelen 2024’ün ortalarında vizyona girecek. Yapımcılar ayrıca resmi olarak Anirudh Ravichander, VFX gurusu Sreekar Prasdad, Ulusal Ödüllü sanat yönetmeni Sabu Cyril ve DOP Rathnavel’in proje üzerinde çalışacaklarını duyurmuşlardı.