‘Jawan’ oyuncusu Nayanthara şov dünyasındaki yolculuğundan bahsediyor; 18-19 için sektörde olmanın kolay olmadığını ortaya koyuyor | hint filmi habe

Doğal

New member
Nayanthara, şüphesiz Bollywood’da sahip olduğumuz en yetenekli ve sevilen aktrislerden biridir. Aktris kısa süre önce şov dünyasındaki yolculuğu hakkında konuştu.

PTI ile aynı konuda konuşurken, “Öğrendiğim çok şey var, deneyimlediğim çok şey var ama hepsi eğlenceliydi. Yaptığım hatalar ne olursa olsun, (geçirdiğim) iyi ve kötü aşamalar, şimdi her şey yolunda. Hepsi bir öğrenme deneyimi. 18-19 yıldır sektörün içinde olmak kolay değil ama seyirci ve Allah bana karşı nazik oldu. Kendimi kutsanmış hissediyorum. Hepsini nasıl bir araya getireceğimi bilmiyorum (sözlerle).”

Daha da detaylandırarak, yapım şirketi aracılığıyla iyi filmler yapma planlarından bahsetti. “İster filmin yapımcılığını üstlenelim, ister satın alalım, ister bir filmde yer alayım, tek işim iyi filmler yapmaya çalışmak. İyi filmlerin halka ulaşmasını istiyoruz. Benim için her zaman iyi içerik sunmak ve düzgün filmler yapmakla ilgili. İşiniz hakkında dürüstseniz, işinizi iyi yaparsanız işe yarar. Seyirci sizinle bağlantı kuruyor, size aşık oluyor, sizi kutluyor, bu da hayatın en büyük neşesi oluyor” dedi.

İş yerinde, Bollywood’daki ilk çıkışını Atlee’nin Shah Rukh Khan başrollü ‘Jawan’ filmiyle yapıyor. Filmde ayrıca önemli rollerde Sanya Malhotra ve Vijay Sethupathi yer alıyor.