‘Jawan’ yönetmeni Atlee, Shah Rukh Khan’a ‘Çalışkanlığın Kralı’ diyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Shah Rukh Khan kısa bir süre önce Twitter’da yakında çıkacak filmi ‘Pathaan’ hakkında soruları yanıtlayan bir #AskSRK oturumu düzenledi. Etkileşim sırasında SRK, “Jawan” yönetmeni Atlee’yi de övdü.
Kullanıcı tweet’ini sildiğinde, SRK’nın Atlee’ye sevgi dolu yanıtı, “O çılgın bir kitle yönetmeni ve gerçekten çok çalışıyor. O ve karısı çok iyiler.” Sevgiyi takdir eden Atlee, “Efendim, sizi seviyorum efendim” diye yanıtladı. Çok çalışmak söz konusu olduğunda, siz kralsınız efendim. Seyirciye ve hayranlara her şeyden çok saygı duyuyorsunuz. Her bir film için harcadığınız sıkı çalışma emsalsiz. Bunu yakından gördüğüm için şanslıyım, efendim Pathan’ı görmek için sabırsızlanıyor, şefffffffff.

SRK’nin başrolde olduğu ‘Jawan’da Vijay Sethupathi ve Nayanthara da önemli rollerde yer alıyor. Film hakkında konuşan SRK, daha önce “Jawan, dilleri ve coğrafyaları aşan ve herkesin keyif alabileceği evrensel bir hikaye. Aksiyon filmlerini sevdiğim için benim için de harika bir deneyim olan bu eşsiz filmi yaptığı için tüm övgü Atlee’ye aittir! Teaser, buzdağının sadece görünen kısmı ve gelecek şeylerin tadına varıyor. Jawan’ın 2 Haziran’da ekranlara çıkması planlanıyor.