John Abraham, Gauri Khan, Deepika Padukone ‘Pathaan’ gösteriminde görüldü – Resimler içeride | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Shah Rukh Khan, John Abraham, Deepika Padukone’nin başrollerini paylaştığı ‘Pathaan’ bugün 25 Ocak’ta vizyona giriyor. Hayranları merakla bu filmi bekliyor ve ön rezervasyonlar muhteşem görünüyor. Birkaç gün önce ailesiyle birlikte filmi izleyen SRK, gösterim sırasında çocukları Aryan ve Suhana ile birlikte görüntülendi.
Yapımcılar Salı akşamı filmin bir gösterimini daha gerçekleştirdiler. Deepika Padukone arabasından genişçe gülümserken görüldü.

John Abraham, eşi Priya Runchal ile birlikte geldi.

Gauri Khan, annesi ve bazı arkadaşlarıyla da görüldü.

Bu arada Shah Rukh, bugün Twitter’da ‘SRK’ya sor’ oturumu yaptı ve hayranlarına bazı ilginç cevaplar verdi. Bir kullanıcı ona ‘Pathaan’ın aile ile izlenip izlenemeyeceğini sordu ve SRK şöyle yanıt verdi: “Ailemle birlikte izledim, bu yüzden sizin de seyredebileceğinizi düşünüyorum…”

Ajay Devgn ayrıca bugün ‘Bholaa’nın teaser lansmanında ‘Pathaan’ hakkında konuştu. ‘Pathaan’ için ön rezervasyonların harika olduğunu, daha önce hiç görülmediğini söyledi. Bu yüzden kalbinden çok memnun ve herkesin onunla çok mutlu olması gerektiğini söyledi. SRK, “Ajay, uzun yıllardır bana ve aileme destek ve sevgi direği oldu. O harika bir aktör ve güzel bir insan. Güçlü ve sessiz.”

Ajay, yıllardır benim ve ailem için bir dayanak noktası ve sevgi oldu. O harika bir aktör ve güzel bir insan. Güçlü ve sessiz. https://t.co/gbDD1Zc2rm

– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 24 Ocak 2023

‘Pathaan’ Hintçe, Tamilce ve Telugu dillerinde yayınlanacak. ICE (Sürükleyici Sinema Deneyimi) formatında vizyona giren ilk Hint filmidir.