K-pop yıldızı Lee Seung Gi, kız arkadaşı Lee Da In ile evlendi | ingilizce film haberleri

Doğal

New member

Güney Koreli yıldız Lee Seung Gi, kız arkadaşı Lee Da In ile evlilik planlarını açıklayarak hayranlarını şaşırttı.
Seung Gi, Instagram’da ladylove ve aktör Lee Da In ile nisan ayında evlenmeye hazır olduğunu duyurdu. Hayranlarına bir notla düğün planlarını duyurdu.

https://www.instagram.com/p/CoWaehqLMpi/?hl=tr
Lee Da In’e evlenme teklif ettiğini ve onun kabul ettiğini yazdı.

Mektubu şöyleydi: “Merhaba, ben Lee Seung Gi. Görünüşe göre bu yıl uzun yazılar yazmak için birçok nedenim var. Bugün hayatımın en önemli kararını iletiyorum.”

Mektup şöyle devam etti: “Hayatımın geri kalanını sadece bir çift olarak değil, evli bir çift olarak sevdiğim Lee Da In ile geçirmeye karar verdim. Teklif ettim ve kabul etti. Nisan’da düğünümüzü yapıyoruz. 7.”

“Mutluluğumuzu birlikte paylaşmak istiyorum ve hayatta zor zamanlar olsa da birbirimizin elini bırakmadan o zorlukları birlikte aşmak istiyorum. Umarım ileride geleceğimiz için desteğinizi gösterirsiniz ve mutlu yaşarız. başkalarına geri vermeye devam ederken. Teşekkürler,” diye bitirdi Seung Gi.

İkili, Mayıs 2021’de ilişkilerini doğruladı.