Karan Johar, geleceğin süperstarı ve onun en iyi arkadaşlarından biriyle ilk tanışmasına dair ilginç bir hikaye anlatıyor.
“12 yaşında bir çocukken, Doordarshan dizisi Indradhanush için film yapımcısı Anand Mahendroo’nun ofisine gittim. Tombul bir çocuğa ihtiyaçları vardı ve ben de buna uydum. Beni içeri çağırmadan önce Anand’ın ofisinin bekleme odasında neredeyse üç saat oturdum. O saatlerde önümdeki sandalyeye genç ve yakışıklı bir adam oturdu. Bir fincan kahve ve atıştırmalıklar okudu ve sipariş etti. Kim olduğunu merak etmeye devam ettim,” diye hatırladı Karan Johar.
Sonra Mahendroo’dan telefon geldi. “Sonunda ondan bir telefon aldım. Ama ben gelip gitmeden önce, Anand Mahendroo dışarı çıktı ve önünde oturan adama Indradhanush’ta bir rol için seçildiğini söyledi.
Adam sonunda milleti büyüleyecek bir sesle konuştu.
Kendini beğenmiş talip, “Hayır hayır. Bu aşamada televizyon yapmak istemiyorum. Sadece film yapmak istiyorum. Vakit geçirmek için buraya geldim, çünkü ofis kantinindeki çay ve atıştırmalıkları seviyorum.” şaşkın Mahendroo dövüldü.
Bilin bakalım Karan Johar’ın Anand Mahendroo’nun ofisinde tanıştığı yeni gelen kimdi? Shah Rukh Khan’dan başkası değil! “Sah Rukh’a Anand Mahendroo’nun ofisindeki ilk görüşmeyi hatırlattım. Ama hiçbirini hatırlamıyordu” diyor Karan.