Karan Singh Grover ‘Devi Series’i Bıraktı, Bipasha Basu’yu Tanıdığını Ve Devi Adında Bir Kızı Olacağını Söyledi – Deets inside | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Karan Singh Grover ve Bipasha Basu, 12 Kasım 2022’de bir kız bebek sahibi oldular. Çift, aynı gün adını Devi Basu Singh Grover olarak duyurdu. O zamandan beri, yeni anne babalar kızlarıyla vakitlerini en iyi şekilde değerlendiriyor ve kendilerini kutsanmış hissediyorlar.
Karan şimdi ‘Devi serisi’ adını verdiği bir sanat serisini bıraktı. Tabloyu düşürdü ve şöyle yazdı: “Devi serisi. 7 eserden oluşan bir koleksiyon. Hamile kaldığımızda üzerinde çalışmaya başladım. Geleceğini biliyordum ve adının Devi olduğunu biliyordum. Sanki içinde olduğunu biliyormuşsun gibi.” aşk… onu gerçekten kelimelerle açıklayamazsın, neden ya da nasıl olduğunu söyleyemezsin… onu sadece iliklerinde hissedersin.

Oyuncu, Devi adında bir kızları olacağını her zaman bildiğini söyledi. Karan geçtiğimiz günlerde Bipasha’nın doğum gününü arkadaşları ve ailesiyle tüm hızıyla kutladı. Bipasha bu doğum gününün Devi yüzünden daha özel olduğunu söylemişti. Şöyle yazdı: “3 kişiyiz
❤
Bu doğum günü çok farklı ama çok özeldi
❤
🧿
🙏
Harika dilekleriniz ve sevginiz için herkese teşekkür ederim. Gerçekten minnettarım
🙏
🧿
❤
#monkeylove #itsmybirthday #3ofus #grateful #blessed #newmom”

Karan işteyken bundan sonra Hrithik Roshan, Deepika Padukone, Anil Kapoor ile birlikte ‘Fighter’da görünecek.