Kartik Aaryan, Karan Johar tarafından Dostana 2’den atıldıktan sonra sessizliğini bozuyor: ‘Eğer iki kişi arasında bir tartışma olursa…’ | hint filmi

Doğal

New member

Kartik Aaryan, Karan Johar’ın yaklaşan filmi Dostana 2’den aniden çıkarıldığında kasabanın konuşması olmuştu. Film pandemiden önce zemine oturmuştu ve Kartik ve filmin oyuncu kadrosu rollerini çekmişti. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi ve Kartik ile Karan’ın acı sonuçları oldu. Kartik profesyonel olmamakla suçlanırken, Shehzada oyuncusu şimdi de tartışmalara ilişkin sessizliğini bozdu.
Kartik’e Karan Johar’ın kendisini Dostana 2’ye neden bıraktığı sorulduğunda, aktör gerçek nedeni açıklamadan kaçındı. Daha sonra Aap Ki Adalat’ta “Bu bazen oluyor. Bundan daha önce bahsetmedim” dedi. “Annemin bana öğrettiklerine inanıyorum ve bunlar da benim değerlerim… İki kişi arasında bir münakaşa varsa genç bunu asla konuşmamalı. Ben buna uyuyorum ve bu yüzden asla konuşmuyorum.”

Kartik’e, film için daha fazla para talep ettiği iddiasıyla daha fazla ısrar edilmesi ve kabul edilmeyince filmi çekip çekmesi üzerine oyuncu, “Bu Çin fısıltıları gibi, uydurma bir hikaye. Hiçbir zaman para yüzünden filmden ayrılmadım. … Çok açgözlüyüm ama senaryo açısından ve para açısından değil.”

Kartik daha sonra bir buçuk yıllık bir ara olduğunu ve senaryoda önceden planlanmış bazı değişikliklerin yapıldığını ancak bunun olamayacağını sözlerine ekledi. Artık aralarının iyi olduğunu söyleyen oyuncu, Şehzade fragmanı için Karan’ın da kendisini tebrik ederek duygularına karşılık vermişti. Deneyimsiz olanlar için Karan, Shehzada fragmanı yayınlandığında Kartik’e bir not vermiş ve onu Instagram’da övmüştü.

Oyuncu, pandemi döneminde filmleri diğer film yıldızlarına kıyasla işe yaradığında Salman Khan’dan aldığı tavsiyeyi de açıkladı. “Salman Khan bir keresinde bana ‘Jab sabki hit ho rahi hoti he, aur tumhari hit ho toh maza nahi ata, jab sabki flop ho rahi hai aur tumhari hit ho gayi toh history ho jaati he’ demişti.”

İş cephesinde, Kartik şu anda Shehzada’nın serbest bırakılması için hazırlanıyor. Ayrıca Anurag Basu’nun yöneteceği Aashiqui 3 de var. En son Freddy’de Alaya F ile birlikte görüldü.