Kpop idolü BTS Jimin’in Big Bang’den Taeyang ve ‘Vibe’ şarkısıyla işbirliği yapacağı açıklandı ve hayranlar çılgına döndü. BTS_official Twitter’a gitti ve duyuruyu yaptı. Tweet’te “VIBE (Feat. Jimin from BTS) 2023.01.13. 2PM KST” yazıyordu. Jimin ve Taeyang’ın yer aldığı bir poster paylaşıldı. Şarkıcılar, çok fazla atmosferi yansıttıkları için siyah ve kırmızı kıyafetlerle görülebilir.
Şarkı 13 Ocak’ta Kore Standart Saatine göre 14:00’te yayınlanacak. Bu, Jimin’in altı ay sonra ilk şarkısı ve Taeyang’ın altı yıl sonra ilk solo çıkışı olacak.
Taeyang ayrıca kendisini ve Jimin’i gösteren yeni bir fotoğraf paylaştı. Şöyle yazdı: “VIBE (BTS’den Feat. Jimin) – TAEYANG 2023.01.13 14:00 (KST) Sözler TAEYANG, Vince Beste: TEDDY, KUSH, Vince, TAEYANG, Jimin, 24 Düzenleme: 24, KUSH”
İlginçtir, 13 Jimin’in doğum tarihidir. Bir hayran şöyle yazdı: “”Aman Tanrım 13!!! Jimin’in Doğum Günü, Dövmesi, BTS Çıkış Tarihi, Çıkış Yılı!! OMGGGGGGGGGG!!!” “Cidden mi? Şok gibi şok oldum!!” dedi bir başkası. “ZAYIF HİSSEDİYORUM ???????? O çok havalı, onunla gurur duyuyorum.” Başka bir kullanıcı, “İki popüler grubun iki harika üyesi, bunu başarılı kılmak istiyormuşuz gibi bir araya geliyor.” diye yazdı.
Ortaklık, daha önce Taeyang’a hayran olduğunu söylediği için Jimin için özel. Çıkışlarından sonra Jimin’e bir keresinde “Çıkıştan önce en çok saygı duyduğun ve hayran olduğun şarkıcı hangisi?” diye soruldu. Jimin, “Hepiniz cevabı biliyorsunuz. Taeyang-sunbaenim” demişti.
Jimin, BTS üyesi olarak çıkışını 2013 yılında RM, Jin, Suga, J-Hope, V ve Jungkook ile yaptı. BTS ile üç solo şarkı yayınladı: Lie (2016), Serendipity (2017) ve Filter (2020).