Madhur Bhandarkar: MM Keeravani’nin bazı harika şaheserleri var ve ‘Naatu Naatu’ bunlardan sadece biri – Özel! | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Her Hintli gibi Madhur Bhandarkar da ‘RRR’ şarkısı ‘Naatu Naatu’ prestijli Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Orijinal Şarkı kategorisinde ödül kazandığında iyi haberlerle uyandı. SS Rajamouli, Jr. NTR, Ram Charan ve besteci MM Keeravani ödülü almak için hazır bulundu.
ETimes, mutluluğunu paylaşmaktan mutluluk duyan Madhur’a ulaştı ve şunları paylaştı: “’RRR’ şarkısı Naatu Naatu’nun Altın Küre Ödülleri’ndeki büyük galibiyeti hakkında harika haberlerle uyanmak harika bir sabahtı.’RRR ‘ ekibi Hindistan’ı küresel bir düzeye taşıdı ve herkesin bununla gurur duymasını sağladı. Özellikle de hiçbir Hintli yönetmene ilham vermeyen ama aynı zamanda parlak sinema sanatıyla uluslararası film yapımcılarını ve izleyicileri etkileyen Bay S.S. Rajamouli Vizyonu Hint sinemasını bir sonraki aşamaya taşıdı. seviye.”

“Film Japonlar, Batı ve şimdi de Amerikalılar üzerinde bir etki yarattı. Bu yüzden hepimiz için gurur verici bir an. Rajamouli ile tanışmamış olsam da tüm filmlerini izledim ve Sayın Bay’a söyleyecek sözüm yok. MM Keeravani, sadece güneyden filmlerde değil, Bollywood’da da harika bir iş çıkardı. Kredisine göre bazı harika başyapıtları var, ‘Naatu Naatu’ bunlardan sadece biri,” diye ekledi Bay Bhandarkar
Madhur, MM Keeravani ile yaptığı işbirliğine dair güzel anılarından birini hatırlıyor. Müzik bestecisine övgüler yağdırdı ve şöyle dedi: “‘Kshana Kshanam’ için Ram Gopal Verma ile çalıştığım zamanı hatırlıyorum, o film Bay Keeravani’nin harika şarkılarını içeriyordu. Tüm ‘RRR ekibine çok tebrikler diliyorum. “

Bu arada, Madhur Bhandarkar’ın son OTT gezisi ‘Lockdown India’ iyi eleştiriler aldı ve yapımcı bir sonraki filmi için bir senaryo üzerinde çalışmayı planlıyor.