Madhuri Dixit’in annesi Snehalata Dixit bugün 91 yaşında vefat etti. Son nefesini 12 Mart Pazar günü Mumbai’deki evlerinde verdi. Ölü yakılmasının bugün saat 15.00’te Worli’deki bir krematoryumda gerçekleştirileceği bildiriliyor. Snehalata Dixit’in ölümüyle ilgili daha fazla ayrıntı bekleniyor.
Geçen yıl annesi 90 yaşına geldiğindee Yıldönümü Madhuri Dixit sosyal medyadan sevgi dolu bir not yazmıştı. “Doğum günün kutlu olsun Aai! Bir annenin kızının en iyi arkadaşı olduğunu söylerler. Daha haklı olamazlardı. Benim için yaptıkların arasında, verdiğin dersler bana senden gelen en büyük hediye. Size sadece sağlık ve mutluluk diliyorum!” Madhuri, annesinin nadir ve görülmemiş resimleriyle birlikte yazmıştı.
2013 yılında Madhuri’nin annesi, “Gulab Gang” için bir şarkı kaydetmek üzere ona katıldı. Film yapımcısı Anubhav Sinha olayı IANS’a anlattı: “Madhuri’ye filmde bir şarkı söylemesi için yaklaştığımızda, memnuniyetle kabul etti. Kayıt için geldiğinde annesiyle geldi ve annesinin çok iyi bir şarkıcı olduğunu öğrendik. Biz de annesine şarkı söyleyip söyleyemediğini sorduk. Sonunda, hem Madhuri’ye hem de annesine filmde bir şarkı söylemelerini sağladık.”