Navya Naveli Nanda, kendisine çok genç ve deneyimsiz olduğu söylenmesine inatçı bir yanıt verir, Shweta Bachchan’ın kalbi gururla kabarır | hint film

Doğal

New member

Amitabh Bachchan’ın torunu Navya Naveli Nanda, podcast’i ‘What The Hell Navya?’ ile manşetlere taşındı. toplumda kadınların karşılaştığı çeşitli sorunlar hakkında konuştuğu yer. Ayrıca annesi Shweta Bachchan Nanda ve büyükannesi Jaya Bachchan da yer aldı. Geçenlerde ayrıcalığı nedeniyle kendisine verilen fırsatlardan bahsetti ve deneyimsizliğinin, inançları için sesini yükseltmesine nasıl engel olamadığından bahsetti.
Navya’ya değişiklik olmak için çok genç ve deneyimsiz olduğunun söylenmesiyle ilgili düşünceleri sorulduğunda, “Bununla kesinlikle karşılaştım. Deneyim eksikliği gibi hissediyorum, yürümemeniz için hiçbir neden olamaz” yanıtını verdi. bir şeye karşı sesini yükselt. Dünyayı değiştirmek veya dünyayı değiştirecek bir şey yapmak için 70 yaşına gelip 70 yıllık deneyime sahip olmayı beklemek istemiyorum.”

Sözlerine şöyle devam etti: “Bu ülkenin yüzde 80’inin genç olduğunu ve 18 ile 35 yaşları arasında olduğunu hissediyorum. Bir şeyler yapacağız.Bu ülkenin yüzde 80’i gençse biz neden o masalara oturmuyoruz?Neden o sohbetleri yapmıyoruz?Neden gençler olarak, genç yaratıcılar olarak istediğimizi dile getirmiyoruz. genç girişimciler olarak, genç kadınlar olarak?”

“Bu politikayı yapmalıyız, çünkü o zaman bu gelecek inşa edilecek. Ve eğer onu biz inşa etmezsek, onu bizim için kim inşa edecek? 30 yıl sonra bir kızım olursa, onun daha da büyüyeceği bir dünyada büyümesini istiyorum. ve bence ’25 yaşındasın ve hiç tecrüben yok’ diyen insanlara tam olarak bunu söylüyorum. Evet, hiç deneyimim yok ama yol boyunca öğreneceğim Ama bugün konuşmak için bu fırsatı değerlendirmezsem, o zaman sadece kendime değil, gelecek nesillere de kötülük etmiş olurum. Neden bir şey söylemedin? Deneyim eksikliğinden mi?”

Navya’nın sert ifadeleri annesi Shweta’yı oldukça gururlandırdı. Daha sonra birkaç iç açıcı emoji yayınladı ve “Vay Navya. Söylediklerine bayıldım. Devam et.” Ayrıca videoyu Instagram hikayelerinde yeniden paylaşarak, “Bir fark yaratmak için asla çok genç değilsin.”