Noel’e özel! Ananya Panday: Babam en iyi Noel Baba’ydı | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Ananya Panday, Noel’i kutlamanın heyecanını yaşıyor ve her yıl ağacını tek başına süslemeyi dört gözle bekliyor. Bir sohbette genç oyuncu bayram kutlamalarına dair güzel anılarını paylaştı, dileklerini yerine getiren Noel Baba’ya teşekkür etti ve geçen yılı değerlendirdi. parça:
Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak şenlikler tüm hızıyla devam ediyor. Peki, bu yıl Noel’i nasıl kutluyorsunuz?

Tüm yıl boyunca hiç durmadan çalıştım, bu yüzden mutlaka biraz izin alıp yakınlarımla geçiriyorum. Arkadaşlarımdan bazıları ABD’den dönüyor ve ben iyi yemek ve bolca kahkahayla okul buluşmasını dört gözle bekliyorum. Noel her zaman özel olmuştur. Okulda bir haftalık bir karnaval düzenlerdik ve dört gözle beklerdik. Festival ayrıca chachi’min her yıl bir Noel öğle yemeğine ev sahipliği yaptığı aile zamanına adanmıştı. Evde, kız kardeşim ve ben her yıl Noel ağacını birlikte kurup süslerken bazı bayram şarkıları dinlerken bir geleneğimiz var. Ama bu sene o gittiği için tek başıma yapmak zorunda kaldım. Her şey neşeyle ilgili olsa da, Noel’in de geri vermekle ilgili olduğunu yavaş yavaş anlıyorum. Yılın hemen sonunda gelir ve bir aşk ve birliktelik kutlamasıdır.

Çocukken Noel Baba’dan hediyeler aldığınız için heyecanlı mıydınız?
Doğal olarak! Diş perisinden Noel Baba’ya kadar hepsine inandım ve bugüne kadar onların var olduğuna inanmayı seçiyorum (gülüyor). Noel’de çorapları kapattım ve Noel Baba için kapının önüne kurabiye ve süt bıraktım. Ve sabah birçok hediye ile uyandım. Hediyelerle beni şaşırtanın babam (Chunky Panday) olduğunu biliyordum ama yine de hediyeler Noel Baba’dan gelmiş gibi yaptım. Sadece göz kapaklarımı kırpar, köpek suratı yapar ve ondan hediyeler alırdım. Bir keresinde evcil hayvan olarak iki köpek için yalvardığımı hatırlıyorum ve o onları aldı. Babam benim için en iyi Noel Baba oldu!

Bollywood’daki en ateşli Noel Baba kim olur sizce? Ve birisi için Gizli Noel Baba olma şansın olsaydı, bu kim olurdu?

Hrithik Roshan şüphesiz en ateşli Noel Baba olurdu. Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor’un kızı için gizli bir Noel Baba olmak isterdim. Kesinlikle onunla tanışmak ve ilk Noel’inde ona özel bir hediye ile sürpriz yapmak isterim.

2022 sona ererken, geçen yılı nasıl özetlersiniz?

Bir rollercoaster yolculuğu olarak tanımlanabilecek bir yıl varsa, sanırım bu yıl olurdu. 2022’nin Gehraiyaan ile başladığı için çok minnettarım. Film ve benim karakterim Tia çok sevildi. Konu öyle bir konuydu ki birçok tartışmayı alevlendirdi. Bence sinema bundan ibaret; tartışmalara ve tartışmalara yol açmalıdır. Yıl aynı zamanda tamamen öğrenmekle ilgiliydi… nasıl ilerleyeceğinizi, gelişeceğinizi ve daha iyi olacağınızı öğrenmek. Aynı zamanda düştüğümde kendimi nasıl toparlayacağımı ve daha güçlü döneceğimi öğrenmekle ilgiliydi.