Nora Fatehi, Malaika Arora’nın isterse ‘kaltak’ına vurabileceğini söylüyor; mücadele ettiği günleri hatırlıyor

Doğal

New member
Nora Fatehi, Malaika Arora’nın OTT programı ‘Moving In With Malaika’da yer aldı. Divalar ‘Chaiyya Chaiyya’ ile birlikte dans ederken büyük bir hesaplaşma yaşadılar. Gösterinin dünkü bölümünde Nora’nın Malaika ile dans etmeyi kabul etmediği görüldü ve uzaklaştı. Koreograf Terence Lewis ve Nora’nın Malaika’da oynadığı bir şaka olduğu ortaya çıktı.

Bu arada bugünkü bölümde Malaika ve Nora, ‘Chaiyya Chaiyya’ iş birliği ile en iyi dans videolarından birini yarattılar. İkisi de birbirlerine iltifat ettiler ve sonunda iyi bağ kurdular. Nora daha sonra mücadele ettiği günlerden bir hikayeyi hatırladı. “Yedi yıl önce Hindistan’a geldiğimde ilk görevim, Malaika’nın hemen arkasında olduğum bir modellik göreviydi ve o da marka elçisiydi. Arka plandaydım. O zaman ona büyük bir hayranı olduğumu söyledim. onunki ve tüm dans videolarını izledim. Ve bugün onunla dans ediyorum.”

Malaika, Nora’yı alkışladı ve şöyle dedi: “Oradan bugüne çok uzun bir yol kat etti, hepsi kendi sıkı çalışması sayesinde. Bu yüzden kocaman bir alkışı hak ediyor. Terence onlara, artık siz kızlar artık kavga etmeyin dedi. Nora güldü ve “Hayır, aramızda sadece aşk var. İsterse bana vurabilir” dedi.

‘Moving In With Malaika’ her hafta Pazartesi’den Perşembe’ye kadar yayınlanıyor.