Palak Tiwari, Kisi Ka Bhai’de Salman Khan’la Büyük Bollywood Çıkışı Hakkında Konuştu Kisi Ki Jaan | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Shweta Tiwari’nin kızı Palak Tiwari, büyük Bollywood çıkışını yakında çıkacak olan Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan filminde Salman Khan ile yapmaya hazırlanıyor. Palak, 2021’de Harrdy Sandhu ile yaptığı ilk müzik videosunun ardından Bijlee kızı olarak etiketlenmiş olsa da, aktris bina beklentisinin çok fazla baskı getirdiğini kabul etmekten çekinmedi.
22 yaşındaki oyuncu, Bollywood yolculuğuna çıkacağı için çok heyecanlı olduğunu belirterek, hayatındaki her şeyin bu noktaya gelme etrafında döndüğünü sözlerine ekledi. Beyaz perdede görünmeden önce çok çalıştığını ve hazırlanmak için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

Birçok kişi oyunculuk yolculuğuna televizyonla başlayarak annesinin izinden gideceğini düşünürken Palak, Bollywood’un her zaman aklında olduğunu söyledi. Hindustan Times’a “Kalbim her zaman Bollywood’da kaldı. Olduğum her şeyi ve ailemle ilgili her şeyi televizyona borçluyum ama kalbim ve gözlerim her zaman Bollywood’daydı” dedi.

Beklentilerden bahseden Palak, “Dünyadaki tüm baskılarla birlikte geliyor. Sizi parçalayıp ezebilecek bir baskıyla geliyor. Ama beni yıldırmasın diye çabalıyorum. ezici bir neşe ve minnet duygusuyla. Şimdi pozitiflere odaklanmaya çalışıyorum.”

Palak, bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarını da dile getirerek, kendisine bu hayalini gerçekleştirme fırsatı verdikleri için teşekkür etti. “Herkesi gururlandırmak ve kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak istiyorum,” diye bitiriyor sözlerini.