‘Pathaan’ gişe koleksiyonu: Shah Rukh Khan yıldızı, Aamir Khan’ın ‘Dangal’ını 382 Rs ile yendi, en yüksek hasılat yapan Hint filmi oldu | hint filmi

Doğal

New member

Shah Rukh Khan, Deepika Padukone ve John Abraham’ın rol aldığı ‘Pathaan’ yerli gişede en çok hasılat yapan Hint filmi oldu. Film çok para kazandı ve büyük rekorlar kırdı!
Cumartesi günü, film yaklaşık yüzde 65-70’lik bir büyümeyle net 22 Rs aldı. BoxofficeIndia’nın bildirdiğine göre, bu eklemeyle birlikte, ‘Pathaan’ın toplam geliri net 382 Rs’ye ulaştı ve bu da ‘Dangal’ın net 374 Rs’lik rekor koleksiyonunu geride bırakıyor. Mevcut trende göre, ‘Pathaan’ın Pazar günü gıpta ile bakılan 400 crore’luk kilometre taşını geçmesi bekleniyor, bu da orijinal bir Hint filmi için bir başka ilk olacak. İkinci haftasonunda, ‘Pathaan’ yaklaşık 35 Rs crore net getirdi ve net 70 Rs kazanan ‘The Kashmir Files’dan sonra pandemi sonrası en iyi olan 60 Rs crore net’i geçmesi bekleniyor. ‘Pathaan’ Delhi/UP, Batı Bengal, Assam, Nizam/Andhra, Mysore ve Kerala devrelerinde son derece iyi performans gösterdi.

‘Pathaan’ın büyük başarısı hakkında yorum yapan Deepika daha önce, “Dürüst olmak gerekirse, herhangi bir rekor kırmak için yola çıktığımızı düşünmüyorum. İyi bir film yapmak istedik. SRK’nın bana ilk filmimde öğrettiği şey buydu. Bana seni mutlu eden insanlarla çalışman gerektiğini söyledi. Çalışmak için çok harika bir atmosfer ve seyirci bunu geri alıyor. Saf, sevgi ve neşe ve bunu yansıtıyor ve seyirci de bunu geri alıyor.”