‘Pathaan’ işlerdeki tüm anahtarı attı ve sinemalara doğru ilerliyor. Ticaretteki vızıltı, filmin ilk gününde 35 Rs’de açılabileceği yönünde. ETimes şimdi Shah Rukh Khan liderliğindeki ‘Pathaan’ın hem Gaiety hem de Galaxy’de açılacağını öğrendi. Gaiety ve Galaxy, Mumbai’nin en büyük sinema salonları ve oradaki kalabalıklar, filmin gişede tıklanıp tıklanmayacağının bir ölçütü. Her iki sinemada da ‘Pathaan’ rezerve edildiğinden, her ikisinde de büyük bir kalabalık patlak verdi.
“Eskiden büyük filmlerle çok sık çift gösterim yapardım. Ancak 2016-2017’de Hint filmlerinin neredeyse yayınlanmadığı bir zaman geldi. “Pathaan”, bunu hissedebiliyorum. 25 Ocak ve 27 Ocak’ın süper olacağını hissediyorum -duper. 26 Ocak da güzel bir şekilde toparlanıyor. Bu filmin etrafındaki vızıltılardan ve dolayısıyla “Pathaan”ın hem Gaiety hem de Galaxy’de yayınlanmasından memnunum. En son ne zaman ikizler çıkardığımı hatırlayamıyorum ama Gaiety-Galaxy İcra Direktörü Manoj Desai, “En az beş ila altı yıl geçti” dedi.
Geç gelenler için, bir SRK hayran kulübü 25 Ocak Cuma günü saat 21:00 şovu için Gaiety’nin tamamını rezerve etti. Bildirildiğine göre, diğer bazı şehirler de bunun olduğunu görüyor.
Pathaan’ın başrollerinde Shah Rukh Khan, Deepika Padukone ve John Abraham yer alıyor. Gujarat hükümeti, eyaletin içişleri bakanına film için korumaya ihtiyaçları olduğunu yazdı ve eyalet hükümeti onlara tam desteklerini ifade edeceklerini yanıtladı.