‘Pathaan’ tarih yazmış ve şu anda küresel gişede 500’den fazla crore kazanmış olsa da, gösterime girmesine kadar geçen son iki ay tüm ekip için büyük ölçüde stresli geçti. ‘Pathaan’ın yönetmeni Sidharth Anand, geçtiğimiz günlerde film için düzenlenen ilk etkinlikte, “Artık hiçbir duygum yok. Hamare’nin son 2 ayı, filmi çevreleyen maahol nedeniyle stresli geçti.”
Filmin bu kadar çok sevilmesi ve çok iyi iş çıkarması nedeniyle artık oldukça rahatladığını itiraf etti. Yönetmen, Shah Rukh Khan ile çalışma konusunda sağlam bir açıklama yaptı ve film yapımcı arkadaşlarına bir mesaj gönderdi. “Her film yapımcısı bir SRK filmini hak etmeli. Bana onunla çalışma armağanı verildi. Her filmi çekerken hep huzur içinde uyudum. Ancak Pathaan’ın yayınlanmasından iki ay önce Shah Rukh Khan’ı yönetmenin ne kadar önemli olduğunu fark ettim.” bir sorumluluk.o kil gibi. “inko joh bologe woh karenge” (dediğini yapacak) yönetmene çok güveniyor. film işe yaramazsa bunun sadece yönetmenin hatası olduğunu anlamamı sağladı çünkü , sana istediğin her şeyi verdi!”
Bu arada, oyuncular – SRK, Deepika Padukone ve John Abraham, Sidharth Anand’ı övdü. Yönetmen ayrıca, Shah Rukh Khan’ın oynadığı bir filmle beklentileri bir ölçüde karşıladığına göre, muhtemelen onunla tekrar çalışmayı ve belki de ‘Pathaan 2’yi çekmeyi hak ettiğini itiraf etti.