Priyanka Chopra, yakışıklı kocası Nick Jonas’tan bahsetme ve onun kendisini nasıl özel hissettirdiğini açıklama fırsatını asla kaçırmaz. Oyuncu, bir moda dergisine verdiği son röportajında, ilişkileri sırasında kocasının onu nasıl “sakinleştirdiğini” samimi bir şekilde anlattı.
Nick’in hayata yaklaşımını nasıl olumlu yönde değiştirdiğini şu sözlerle paylaştı: “Kocam çok düşünceli. O etraftayken her şey yoluna girecekmiş gibi geliyor. Bana olaylara çok daha sakin bir yerden yaklaşmayı öğretti.”
Aktris ayrıca Nick ile eşleşen bir dövmesi olduğunu ortaya çıkardı ve bunun önemini açıkladı. Vogue’a bir video bölümünde şunları söyledi: “Kulaklarımın arkasında bir onay işareti ve bir kutu var. Kocamın kollarında var, çünkü bana evlenme teklif ettiğinde, bana tüm kutularını işaretlememi ve başka bir kutucuğu işaretlememi istedi. bir?”
Oyuncuya, kocasıyla parlak bir anı paylaştığı bir hatıra fotoğrafı da gösterildi. Fotoğraf çekildiğinde Nick’le paylaştığı sevimli anı ortaya çıkararak, “Bu Holi 2020. Bu bir Hint filmindeki o, dramatik bir kahraman, bana bir chutki sindoor ile geliyor ve benim mangımdan çıkıyor ve beni ömür boyu talep ediyor.”
Nick ve PeeCee 2018’de evlendi. Çift, kızı Malti’yi Ocak 2022’de taşıyıcı annelikle dünyaya getirdi. . İlk doğum gününden sadece haftalar önce, Malti dergisinin ilk çıkışını yaptı ve gururlu anne, fotoğrafları herkesin görmesi için sosyal medya hesabında paylaştı.