Baahubali’nin ünlü Rana Daggubati, kısa süre önce pan-Hint izleyicisine uygun filmler yapma çabalarından bahsetti. Oyuncu, güneydeki filmlerin popülaritesinden bahsederken, Mumbai’den bir arkadaşının Prabhas’ın kim olduğunu bilmediği ve Mahesh Babu’yu Namrata Shirodkar’ın kocası olarak tanıdığı bir olayı hatırladı.
“Baahubali için çekim yaparken birkaç yıl uzaktaydım, bu yüzden bu arkadaşla tanıştığımda ona filmden bahsettim. Baş rolü kimin oynadığını sorduğunda, Prabhas dedim ve o da ‘Prabhas kim?’ dedi. Bunu ona nasıl açıklayacağımı bilemedim, bu yüzden ona birkaç filminin adını söyledim. Bu filmlerin hiçbirini izlememişti ve sonra bana çok garip bir şey söyledi,” dedi Rana Indian Express’e.
Devam etti, “Tanıdığım tek Telugu aktörünün Chinu’nun kocası olduğunu söyledi. Ne demek istediğini merak ettim ve sonra Chinu Namrata’nın Shirodkar olduğunu anladım. Mahesh Babu’yu bu anlamda tanıdıkları için şok oldum. Ona sadece bekle dedim. dört ila beş yıl sonra bir ordumuz buraya inecek.
İş cephesinde, Rana şu anda deneyimli aktör Venkatesh Daggubati’nin de rol aldığı yakında çıkacak dizisi Rana Naidu’nun gösterime girmesi için hazırlanıyor. Dizide ikisi de sorunlu baba-oğul rollerini üstlenirken boynuzların birbiriyle bağlantılı olduğunu görecekler. Ayrıca Abhishek Banerjee, Suchitra Pillai, Gaurav Chopra, Ashish Vidyarthi ve Rajesh Jais de önemli rollerde yer alıyor.