Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor, Çarşamba gecesi Mumbai basın kulübünde düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Bu, çiftin kızları Raha’nın doğumundan sonra katıldığı ilk etkinlikti. Alia ve Ranbir her gün hayranlarının kalbini fethetseler de şimdi paparazzilerle de sevimli bir ilişki paylaşıyorlar.
Ranbir, etkinlikte yıllar içinde papalarla değişen karşılaştırması hakkında konuştu. Aktör, “Main sach kahun toh jab mai jawaan tha tab mera media aur paparazziler ke sath hamesha chattis ka akda tha. uss time mujhe akal nahi thi toh aisa hi lagta tha ke ye log mere dushman hain aur main jo kuchh kar raha hu ye mujhe ifşa eder kar rahe hain (Dürüst olmak gerekirse, ben gençken paparazziler ve anlaşamazdım. Her zaman onların düşmanım olduklarını ve beni ifşa etmek istediklerini düşündüm).
Artık olgunlaştığına ve olgunlaştığına göre, papaların sadece işlerini yaptıklarını anladığını da sözlerine ekledi. Simbiyotik bir ilişki olduğunu ve böyle olması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Oyuncu ayrıca filmlerini tanıtırken medyadan ve babalardan aldıkları zaman ve sevgi için medyaya teşekkür etti. “Sanırım yıllar içinde, abhi 15 saal hogaye (şimdi 15 yılı aşkın bir süredir), eğlence gazeteciliği endüstrisi için gece gündüz çalışan pek çok arkadaş edindik ve tüm bu katkılarınız için size teşekkür etmek istiyoruz. Hepinizin yaptığı iş, filmlerimize verdiğiniz tüm destek için teşekkür etmek istiyoruz, filmlerimizin tanıtım ve pazarlamasında bize verdiğiniz sevgi, devam etmenizi kutlamaktan mutluluk duyuyoruz ve sizi çok seviyoruz.”
Bu arada etkinlikte Alia Bhatt, Ranbir’in bir “chhupa rustom” olduğunu açıkladı. “Ranbir bana fotoğrafları öğretti. Sabse pehle toh chhupa rustom iyi fotoğrafçı yahan hai. O Instagram’da değil ama hayatımda Ranbir’den daha iyi fotoğraflar çeken birini hiç görmedim. nesneye kendinden daha çok aşık olmalısın, bu yüzden Ranbir iyi fotoğraflar çekemeyeceğim konusunda şaka yapıyor.”
Çift en son ekranda Ayan Mukerji’nin ‘Brahmastra’ filminde birlikte görüldü.