Ranbir Kapoor Raha’nın babası olmakla ilgili: Artık hiçbir şey önemli değil ve aynı zamanda her şey önemli | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Ranbir Kapoor, geçen yıl ilk çocuğu Raha’yı karısı Alia Bhatt ile karşıladığından beri ayın üzerinde. Baba olmaktan duyduğu sevinci ve mutluluğu defalarca dile getirdi. Oyuncu, yeni röportajında, ebeveyn olmanın, aynı anda hiçbir şeyin veya her şeyin önemli olduğunu hissettiğiniz çok eşsiz bir duygu olduğunu söyledi.
“Artık hiçbir şeyin önemi yok ve her şey aynı anda. Bunun hakkında konuşmaya bile korkuyorum çünkü seni çok dolduruyor. Bu korkunuz var: bu geçecek mi? Ama aklımın bir köşesinde, öleceğim güne kadar sonsuza dek benimle kalacak tek şeyin bu olduğunu biliyorum. Ranbir bir haber sitesine verdiği demeçte, hissettiğim sevgi, neşe ve şükran miktarını hiçbir şey, bir insan, bir film veya profesyonel herhangi bir şey için hissetmedim.

“Baba vücudu” aşamasında olup olmadığı sorulduğunda, oyuncu, oyuncu olmasaydı kilo almayı umursamayacağını söyledi. Öncelik olarak sağlıklı olmayı vurgularken, oyuncuların hayatlarından zevk alamadıklarını da sözlerine ekledi.

“Oyuncu olmasaydım, kilo almam falan umurumda olmazdı. Bence herkes sağlıklı olmalı. İyi yemek yemeli ve iyi uyumalısın. Ama aynı zamanda hayattan biraz zevk almalısın. Aktörler açlıktan ölüyor (insanlar). Her oyuncu, yemek istedikleri yemeği alamadıkları için mutsuzdur. Yani dışarıdan her şey göz alıcı ve havalı görünüyor, ama içeride sadece acı çekiyoruz” dedi.

İş cephesinde Ranbir, Shraddha Kapoor ile birlikte Luv Ranjan’ın Tu Jhooti Main Makkaar filminde görünecek. Ayrıca Sandeep Reddy Vanga’nın Rashmika Mandanna’yla birlikte rol alacağı yeni yönetmenlik filmi Animal var. Kishore Kumar ve Sourav Ganguly’nin biyografisi için görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor.