Reena Roy: Oyunculuğa bir ara vermek zorunda kaldım, ancak ana pagal ho jati- Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member
70’ler ve 80’lerde sayısız hit filmde görülen, geçmiş yılların film kraliçesi Reena Roy, 7 Ocak’ta bir yaş daha yaşlanıyor. O şimdi 60’larında.

“Pataa hi nahin chala waqt kaise guzar gaya. Günde 2-3 vardiya yaptığım, dans ettiğim, şarkı söylediğim, ağladığım, güldüğüm bir dönem vardı… sonunda ara vermek zorunda kaldım. Nahin toh main pagal ho jati,” Reena altın çağından hatırladığımız o bulaşıcı şekilde gülüyor.

Evlendikten ve anne olduktan sonra, Reena işini kolaylaştırdı. “Evlendikten sonra iki film yaptım: JP Dutta’nın Refugee’si ve J Om Prakash’ın Aadmi Khilona Hai’si. J Om Prakashji’nin Apnapan, Arpan ve Aasha’sında olduğu gibi, Aadmi Khilona Hai’de de yazar destekli bir rolüm oldu.”

Aasha’dan bahsetmişken, özellikle Reena için yazılan film, kariyerinin en büyük hitiydi. “Bugüne kadar tanıdığım tek film, özellikle de Sheesha Ho Ya Dil Ho Aakhir Toot Jaata Hai şarkısı. Bu şarkı kariyerimin en önemli melodisi oldu,” diye itiraf ediyor Reena.

Kalicharan, Nagin, Jaani Dushman ve Naseeb gibi birçok gişe rekorları kıran filmde yer alan oyuncu, geçmişinden pişmanlık duymadığını söylüyor. “İyi, kötü ve çirkin ne olursa olsun değerli bir deneyimdi. Hayatımın her anına değer veriyorum.”